Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2008

Απάντηση του blog σε σχόλιο συναδέλφου

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ,ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΝΕΩΝ.ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ,ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΚΥΡΟΝΩΜΑΣΤΕ....
ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΤΙΚΑΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. 

Απάντηση του blog στα σχόλια συναδέλφου:
Αγαπητέ φίλε ,
αρχικά να πούμε οτι δεν υπάρχει κανένας αρχηγός στον πυρήνα νέων φαρμακοποιών που φυσικά και υπάρχει. Ο πυρήνας αυτός είναι μια παρέα που συζητάει θέματα και προετοιμάζει προτάσεις που σε λίγο καιρό θα παρουσιαστούν. Από αυτή τη παρέα κανένας δεν αποκλείστηκε, το κάλεσμα είναι προς όλους και θα είναι προς όλους. Όσων αφορά το οτι στηρίξατε και βοηθήσατε μαλλον εννοείς το υπάρχον συντηρητικό καθεστώς με το οποίο διαφωνούμε τόσο προς τον τρόπο δράσης ως και προς τον τρόπο αντιμετώπισης των νέων φαρμακείων, τα οποία αν θυμάσαι απαξιώθηκαν εξ αρχής.
Αγαπητέ συνάδελφε δικαίωμά σου είναι να στηρίζεις όποιον θέλεις επειδή πιστεύεις ότι έτσι θα εκπληρώσεις τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, όμως να ξέρεις ότι αυτόν που εσύ θεωρείς αρχηγό σε διαβεβαιώνω ότι είναι απλά στρατιώτης σε αυτή τη προσπάθεια. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: