Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ 22-12-08 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙ.ΛΟ.Φ. ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΙΚ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ Δ. Σ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ 20-30 ΤΟ ΠΟΛΥ 40 ΑΤΟΜΑ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙ.ΛΟ.Φ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΠΟΛΥΠΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙ.ΛΟ.Φ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ 537311,42 ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΥ.

5 σχόλια:

observer είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
dionysis είπε...

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗ ΓΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΡΩΤΗΣΑΝ-ΜΙΛΗΣΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΣΧΟΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ

Artemis είπε...

Μάλιστα...
Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε και μία απάντηση όσον αφορά στις πληρωμές του Διανεμητικού που γιά το κέντρο συναγωνίζονται το Δημόσιο σε καθυστέρηση? Εκτός κ αν εμείς καθυστερούμε τις εισφορές μας.
Πάντως αν είναι να τα παίξουμε κι αυτά στο χρηματιστήριο, να προτείνω τουλάχιστον μετοχές της Εθνικής Τράπεζας? Είναι ευκαιρία τώρα!

dionysis είπε...

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ 3, ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΣΤΙΣ 14/1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 1 ΜΗΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. Ο ΔΙΛΟΦ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΤΟΧΑ

Ανώνυμος είπε...

akribos auto sou leei dionysis oti den mazeyonte ta xrimata gia na plirothoume pio noris giati kapoioi ta epeksan se metoxes i/& kanoun spatales xoris logo!!! egw proteino peiraios!!!!!!!