Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

Απάντηση συναδέλφου σε ανυπόστατες φήμες

Τις απόψεις μου άλλοτε μεν τις εκφράζω εγγράφως και ενυπογράφως και άλλοτε προφορικώς ενώπιος ενωπίω στις Γενικές Συνελεύσεις του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και του Συνεταιρισμού (ΣΥΦΑ). Απόψεις ανώνυμες και ανυπόστατες μέσα από το Blog που δημιουργήσαμε νέοι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης και σχόλια που δεν εκφράζονται στον βασικό ιστό του Blog και μεταφέρονται ποικιλοτρόπως από ανθρώπους με ιδιοτελής σκοπούς ούτε με εκφράζουν, ούτε έχω την ευθύνη αλλά και ούτε τις χρεώνομαι.

Την ελευθερία όμως της σκέψεως και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών δεν την διαπραγματεύομαι όχι ως δικαίωμα αλλά ως υποχρέωση για το καλό πάντα του Συλλόγου και του Συνεταιρισμού.

 

 

Χρήστος Ξανθόπουλος

Φαρμακοποιός 

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-όπουλος.....από ποιο χωριό της Πελοποννήσου η καταγωγή;

OXYNOYS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
OXYNOYS είπε...

ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΥΛΟΣ;
ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΤΟ ΠΑΡΩΝ BLOG ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ Η ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑ-ΚΑΚΙΑΣ, Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ) ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΟΧΙ, ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ .
ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΈΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ BLOG O ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ . ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥ ΖΕΙΝ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ 3 ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 150 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΦΑ, ΤΟΥ ΔΙ.ΛΟ.Φ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΙΓΟΥΝ Η ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ Δ.Σ. Η ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΩΡΕΙΤΕ Η ΣΚΙΑ.
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG: ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙ.ΛΟ.Φ.. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ Δ.Σ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ .

Artemis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Artemis είπε...

Πεπονια έχουν σίγουρα, μαχαίρι επίσης, αυτό που σίγουρα δεν έχουν είναι @@ να το χρησιμοποιήσουν!

Ανώνυμος είπε...

το -όπουλος είναι για τους Πελοποννήσιους που έχουν φιλοδοξίες να διοικήσουν αμφισβητώντας τα πάντα και τους πάντες αρκεί να πάρουν το κουτάλι (και μάλιστα χωρίς τα προσόντα) με το καλημέρα.Είναι χαρακτηριστικό τους και χρησιμοποιούν όλα τα μέσα!!
Χαιρετίσματα στην Τρίπολη και στα κορφοβούνια από εδώ.
Απλά ρώτησα γιατί αν είσαι από εκεί καλύτερα να πας στην Τρίπολη για να διοικήσεις τα κοπάδια στα βουνά. Αρκετά

OXYNOYS είπε...

1. ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
2. ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ;
3. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΝΤΗΣΟΥΝ Ο ΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα στα προσόντα είναι η ηθική η εμπειρία και οι γνωριμίες.
Όσον αφορά την εμπειρία δεν μιλάμε για την εμπειρία στα μπαράκια και στα κυλικεία του Πανεπιστημίου (αν είσαι από Ελλάδα και όχι μετανάστης σταλμένος από τον μπαμπά για να πάρεις το κληρονομικό φαρμακείο.
Να δέχεσαι την κριτική και σίγουρα είσαι μικρός για να ξεκινήσεις έτσι.
Να δοξάζεις τον Άγιο Θεσσαλονίκης που άλλαξε την κατάσταση αλλιώς θα δούλευες αλλού.
Τέλος

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
BY THE WAY ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑ-ΚΑΚΙΕΣ.
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η .... ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα και μόνο.
Δεν λέω κακίες αλλά εκφράζω γνώμη.
Ιταλία μόνο για ψώνια στο Μιλάνο και περαστικός για Αυστρία.

xanthopoulos είπε...

δεν είμαι από Πελοπόννησο ρε συ ο πατέρας μου από Κατερίνη πρόσφυγας του πόντου η μάνα μου Σαλονικιά. Στην Πελοπόννησο μια φορά πήγα ωραία ήταν.

Ανώνυμος είπε...

άκυρη η παρατήρηση τότε.

Go ahead!

Ανώνυμος είπε...

Μόλις σταμάτησα το κλάμα από τη συγκίνηση διαβάζοντας την απάντηση του συναδέλφου Ξανθόπουλου. Ελευθερία σκέψης και διακίνησης ιδεών είναι οι μακακίες που έγραψες για τον ΣΥΦΑ, χωρίς ονόματα και κυρίως χωρίς αποδείξεις; Τη έννοια κοινός συκοφάντης την ξέρεις; Και στη Γ.Σ. μούγκα γι αυτά. Γιατί αυτά, πρέπει να έχεις @@ για να τα υποστηρίξεις. Κι αν δεν τα έγραψες εσύ, τα έγραψε κάποιος σαν εσένα. Σοβαρά πιστεύεις ότι μ αυτά που γράφεις, προωθείς το καλό του Συλλόγου και του ΣΥΦΑ; Ένα σου λέω: συνέχισε έτσι και θα απομονωθείς ακόμα κι απ την οικογένειά σου. Κατά τ άλλα η Πελοπόνησσος σε πείραξε.

Xanthopoulos είπε...

Στην Πελοπόννησο οι ήρωες του 21 φορούσαν φουστανέλες. Στη Μακεδονία κάποιοι φαρμακοποιοί προφανώς φοράνε φουστάνια κινούμενοι στα σκοτάδια της ανωνυμίας, λειτουργούν ως σφογγοκολάριοι της "εξουσίας". Τέλος ο διάλογος με ανώνυμους η αμετροέπεια των οποίων έπιασε πάτο.

Ανώνυμος είπε...

Σε βολεύει να ασχολείσαι με την Πελοπόννησο. Για την ταμπακιέρα όμως (μούγκα στη Γ.Σ. για τις συκοφαντίες) κουβέντα. Θα μου πεις, μίλησες για το μεγάλο σκάνδαλο του προγράμματος φαρμακείου, τη ΣΕΛΦΑΡ και άλλα ανώδυνα, ανούσια και παντελώς αδιάφορα. Καλά το αντιλήφθηκες: πάτος!

OXYNOYS είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΣΕΛΦΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΑ .... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΟΥ , ΟΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ, Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΙΓΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ. ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ; H ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ; EXEI ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΣΤΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Γ.Σ.. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΓΚΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αν συγκρίνεις την Μ6 και την βίλλα με το πρόγραμμα και τη ΣΕΛΦΑΡ πρέπει ν αλλάξεις ψευδώνυμο ή να κόψεις την πολύ παρέα με το παιδί του λαού. Μάγκας είναι αυτός που μιλά για Μ6 και βίλλες επώνυμα, αλλά δεν είδα κανένα όνομα, ούτε του καταγγέλοντος, ούτε των καταγγελομένων, μόνο φουστάνια. Ειλικρινά σε ενδιαφέρει το δικό μου όνομα και όχι των παραπάνω;

OXYNOYS είπε...

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΝΟΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ Μ6 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΜΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΝΑΣ ΄ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ΄ ΤΟ ΕΘΕΣΕ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ Δ.Σ. ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ, ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΦΑΡ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα όμως και πολλούς άλλους νέους συναδέλφους μας ενδιαφέρει να ξέρουμε ονόματα και κατορθώματα. Για να τελειώνουμε λοιπόν και για να ξεχωρίσουμε τ αρσενικά απ τα θηλυκά, στη συνέλευση του ΣΥΦΑ που ήμουν παρών και έγινε στα γραφεία του Συλλόγου κανένα αντράκι δεν μίλησε για πόθεν έσχες. Γκέγκε; Τελεία και παύλα κι ευχαριστώ για τη φιλοξενία.-

OXYNOYS είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Η ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ.
ΜΕΙΝΕ ΥΣΗΧΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Η ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ...

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να ΄ξερα σε blog γιατρών γίνεται τόσο χαμός ή μόνο σε μας;
Τέλος πάντων, αυτό που ξέρω είναι ότι αν ο Συνεταιρισμός ανήκε στο Δημόσιο με μόνο τις κουβέντες αυτές θα είχε ξεκινήσει εσωτερικός έλεγχος έστω και τυπικός.
Μήπως κάτι έχει ξεφύγει εδώ πέρα;...

OXYNOYS είπε...

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΕΜΗΝΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΦΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΟΥ BLOG. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΟ e-MAIL. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ.

Artemis είπε...

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι η καχυποψία, για να μην πω κακεντρέχεια από πλήθος συναδέλφων, νέων στην πλειοψηφία, ενάντια στο Διοικητικό συμβούλιο του ΣΥ.ΦΑ. Μα και βεβαια θα γίνει εσωτερικός έλεγχος αγαπητοί συνάδελφοι, κάι μάλιστα με ορκωτούς λογιστές για πλήρη διαφάνεια και οριστική αποστόμωση όσων έχουν το θράσος να αμφισβητούν το Δ.Σ! Ήδη αναζητούνται για να αναλάβουν δράση οι υπέυθυνοι του ελέγχου που διενεργήθηκε στη διαχείριση των οικονομικών του Συλλόγου προ 10ετίας, με τα γνωστά λαμπρά αποτελέσματα που πιθανώς λόγω ηλικίας αγνοείτε. Μιάς λοιπόν και οι συνθέσεις του Δ.Σ. τόσο του Συλλόγου όσο και του ΣΥ.ΦΑ. παραμένουν ουσιαστικά αμετάβλητες όλα αυτά τα χρόνια, είμαι βέβαιος πως η ιστορία θα επαναληφθεί και η αλήθεια θα λάμψει. Αυτά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.

Ανώνυμος είπε...

Και στη siemens ορκωτοί έκλειναν αγαπητέ φίλε αλλά μάλλον κάτι ξέφευγε.
Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από συμφωνίες με προμηθευτές - χορηγητές παρά μόνο για αντιηλιακά!!
Καλά τα λένε οι νέοι, όλες οι συμφωνίες επίσης πρέπει να περάσουν από control και να υπάρχουν ανάλογα με το ποσό επιτροπές έγκρισης.
Αυτό απλά για πρόταση.

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι αμφισβητούν γιατί βλέπουν τους ίδιους στις ίδιες θέσεις για χρόνια.

Αdmin είπε...

Χαίρομαι όταν ακούω προτάσεις όπως αυτή του συναδέλφου για επιτροπές έγκρισης συμφωνιών, προμηθειών κ.α.
Εγώ θα πρότεινα επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΦΑ να μη μπορεί να εκλέγεται πάνω από 2 θητείες συνεχόμενες για ευνόητους λόγους.
Εδώ ο πρόεδρος των Η.Π.Α. δεν μπορεί !!!
Όλα αυτά για να γίνουν αγαπητοί φίλοι χρειάζονται ανθρώπους ριζοσπάστες, ανθρώπους που βάζουν μπροστά το ατομικό συμφέρον από το προσωπικό, ανθρώπους που θέλουν διαφάνεια και ανθρώπους που έχουν οράματα και στόχους για αυτόν το Συνεταιρισμό.

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω ότι λανθάνουσα γλώσσα λέει την αλήθεια;

Αdmin είπε...

ο δαίμων του τυπογραφείου !!!
ευχαριστούμε που μας διαβάζεις με προσοχή πάντως και ελπίζουμε κάποια στιγμή να μας ακολουθήσεις σιγά σιγά όπως πολύ φαρμακοποιοί ,κυρίως νέοι βέβαια.