Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Ακατανόητη υποχώρηση του Π.Φ.Σ. τη τελευταία στιγμή


Την ώρα που είχε ήδη ξεκινήσει η συζήτηση στη βουλή του πολυνομοσχεδίου ο πρόεδρος του Π.Φ.Σ. Θ.Αμπατζόγλου ανέστειλε τις κινητοποιήσεις ενώ προηγούμενα είχε συστήσει στους τοπικούς συλλόγους να κάνουν απεργία έως και τη Πέμπτη. Καλά μας κοροϊδεύεται ή δεν έχετε σχέδιο.
Στη Θεσσαλονίκη η Γενική Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα φαρμακεία και τη Πέμπτη. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να αναστείλει τις κινητοποιήσεις καθ υπόδειξη του Π.Φ.Σ. Εδώ τίθεται βέβαια και η νομιμότητα της απόφασης του Δ.Σ.(όχι ομόφωνης) καθώς σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου η απόφαση της Γ.Σ. είναι ισχυρότερη οποιασδήποτε απόφασης του Δ.Σ. !!!
Το ζήτημα όμως είναι ότι κύριοι συνδικαλιστές μας καταστήσατε αναξιόπιστους απέναντι στους πελάτες μας που τη προηγούμενη Πέμπτη τους λέγαμε ότι θα ανοίξουμε τη Τρίτη ενώ τη Τρίτη που μας παίρνανε τηλέφωνα τους λέγαμε ότι θα ανοίξουμε τη Παρασκευή.  

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ!Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

OXYNOYS είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΚΙΝΕΦ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ 80 ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ , ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΤΙΜΙΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

εδώ πανηγύριζαν ότι όλα πήγαν καλά πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο την ώρα που δίναν μάχη πραγματική οι βουλευτές τις αντιπολίτευσης. Λαφαζάνης 1.10 το βράδυ έλεγε στον υπουργό σας κάνω μια τελευταία έκκληση να αυξήσετε τα πληθυσμιακά και οι δικοί μας σχεδίαζαν πως θα παρουσιάσουν ως επιτυχία αυτό το σκανδαλώδες νομοθέτημα. Πλάκα μου κάνετε!!! Σταμάτησαν την απεργία πριν τελειώσει η συζήτηση και τα κανάλια αντί να παίζουν τις πορείες μας έπαιζαν ανοιχτά τα φαρμακεία της χώρας και όλα καλά. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά !!! Αίσχος και ντροπή τους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 12000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ! ΕΝΣΤΙΚΤΟΔΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!