Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Κρεμασμένα στα περίπτερα αντηλιακά Apivita να τα χτυπάει ο ήλιος μέσα σε ζελατίνα περιοδικού. Αυτό είναι το όραμα της εταιρίας APIVITA ??


Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας του ΦΣΑ. 

Κύριε Κουτσιανά,
Με μεγάλη μας έκπληξη, διαπιστώσαμε ότι διοχετεύετε δωρεάν, μέσω περιοδικών, στο κοινό τα προϊόντα σας σε κανονικό μέγεθος, πράγμα το οποίο είναι απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό.
Σε μια εποχή δύσκολη για όλους, που ο Φ.Σ.Α. προσπαθεί με δική του δαπάνη να υποστηρίξει τα αντηλιακά και τα άλλα εποχιακά καλλυντικά μέσω των φαρμακείων του, η κίνηση σας αυτή έρχεται να αφαιρέσει από το φαρμακείο μας προσδοκώμενα οφέλη.
Και στο παρελθόν κάποιες εταιρείες, ελάχιστες στον αριθμό, έκαναν την ίδια κίνηση, η οποία δεν τους απέδωσε απολύτως τίποτα, αλλά τουναντίον τους έφερε αντιμέτωπους με το σύνολο των φαρμακοποιών.

Τη συνεχή και επαναλαμβανόμενη αυτή σας ενέργεια, τη θεωρούμε αθέμιτο ανταγωνισμό και μας βρίσκει ασφαλώς αντίθετους. Για αυτό το λόγο σας ενημερώνουμε ότι θα προβούμε σε ενημέρωση των μελών μας και στις δέουσες συστάσεις προς αυτά.
           
Μετά τιμής,

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Κωνσταντίνος Λουράντος                                                             Ηλίας Γιαννόγλου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πανελλαδικη προωθηση επιλεγμενων με σημανση παραφαμακευτικων προιοντων που θα επιλεγονται με ηλεκτρονικη ψηφοφορια(με κωδικο) απο φαρμακοποιους .

OXYNOYS είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΠΦΣ.ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΩΣ ΚΙΝΕΦ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΦΣΘ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΦΣ ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ) ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ (ΡΑΦΙΑ, ΟΡΟΦΗ, ΠΑΓΚΟΣ ΚΤΛ). ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΙΩΣΗΜΕΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΑΠΟ 100 ΕΩΣ 3000%

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι προ ολίγων μηνών την εκδήλωση της Apivita σε κεντρικό hotel της Θεσσαλονίκης και την "συμπόρευση" με τον ΦΣΘ. Είστε τελειωμένοι ρε γελοίοι....και οι φραγκοφονιάδες (και εργοδότες του Αντρίκου Παπανδρέου - εδώ γελάνε) της Apivita και οι πονηροί ουρακοτάγκοι του ΦΣΘ.