Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Ο Π.Φ.Σ. ζει στο κόσμο του.

Αντί να διεκδικούμε το συμψηφισμό των χρεών του δημοσίου με εφορία, ΦΠΑ κτλ δίνουμε και οδηγίες στις ΔΟΥ να μη γίνει κι όλας. Οι άνθρωποι έχει αποδειχθεί ότι είναι πλέον επικίνδυνοι για το κλάδο. Πριν 2,5 χρόνια είχαμε ζητήσει το συμψηφισμό και τότε ο αντιπρόεδρος του Π.Φ.Σ. και πρόεδρος του Φ.Σ.Θ. προκλητικά αρνούνταν να θέσει το θέμα στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων. Σήμερα τα πράγματα όπως φαίνεται δεν έχουν  αλλάξει. Τα ταμεία συνεχίζουν να χρωστάνε, χάσαμε μέσα σε ένα χρόνο κατακτήσεις του κλάδου ετών και ο ΟΠΑΔ έγινε ταμείο !!! Δηλαδή δεν είναι δημόσιο !!! Θα τρελαθούμε ... Δεν επιχορηγείται από το κράτος δηλαδή ? Αν είναι αυτό το πρόβλημα μπορεί να γίνει συμψηφισμός μεταξύ φαρμακοποιών ΟΠΑΔ και ενσυνεχεία ΟΠΑΔ - κράτους. Αλλά  αυτά δε γίνονται, έτσι μας μάθανε να λέμε.

Διαβάστε την ανακοίνωση ΠΦΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών να γίνεται συμψηφισμός χρεών προς την Εφορία με υπολειπόμενους λογαριασμούς του ΟΠΑΔ δεν μπορεί να ισχύσει.
Ο ΟΠΑΔ είναι πλέον ασφαλιστικό ταμείο και οι οικονομικές σχέσεις μαζί του δεν πρέπει να συγχέονται με τις δοσοληψίες προς το δημόσιο.
Επομένως όποια κλήση από τοπική Εφορία γίνει με το σκοπό αυτό είναι λανθασμένη.
Μετά από παρέμβαση του ΠΦΣ δόθηκαν σχετικές οδηγίες στις ΔΟΥ.

Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΘΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ RESPECT ΣΤΟΝ ΠΦΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΠΑΔ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑΜΕΙΟ.!!!!ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΕΚΑΤΟΜΒΗ?