Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Υγειονομικός Χάρτης - Καταγραφική Φόρμα Ιδιωτικών Φαρμακείων

Αξιότιμε(η) κύριε(κυρία) Φαρμακοποιέ,
Προς ενημέρωσή σας, σας αποστέλλουμε συνημμένα την καταγραφική φόρμα των Ιδιωτικών Φαρμακείων. Όπως ήδη γνωρίζετε, έχει ξεκινήσει η απογραφή των φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας του ιδιωτικού τομέα, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου του Υγειονομικού Χάρτη.
Η απογραφή και καταγραφή των δεδομένων των φορέων του ιδιωτικού τομέα που σχετίζονται με την υγεία, θα γίνει με τη χρήση της τυποποιημένης φόρμας, που λάβατε, η οποία είναι αναρτημένη σε ηλεκτρονική μορφή στον ιστότοπο του Υγειονομικού Χάρτη (http://www.ygeianet.gov.gr/).
Προκειμένου να απογραφείτε, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα Βήματα :
1ο Βήμα: Είσοδος στον ιστότοπο του Υγειονομικού Χάρτη (www.ygeianet.gov.gr). Στο επάνω δεξιό μέρος της οθόνης, υπάρχει η ένδειξη ΝΕΟ!! – Συλλογή Δεδομένων Υγείας.

2ο Βήμα: Πατώντας με το ποντίκι σας στο ΝΕΟ!! – Συλλογή Δεδομένων Υγείας, θα βρεθείτε στη σελίδα συλλογής Δεδομένων Υγείας, όπου υπάρχει στο αριστερό μέρος, στη μέση περίπου η "ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΦΟΡΕΑ", την οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε προκειμένου να πάρετε κωδικό πρόσβασης για την καταγραφική φόρμα των Ιδιωτικών Φαρμακείων, ο οποίος διασφαλίζει το απόρρητο των δεδομένων που θα καταχωρήσετε.

3ο Βήμα : Ο κωδικός πρόσβασης θα αποσταλεί στο email σας, το αργότερο εντός 2 ημερών, με τον οποίο μπορείτε να εισέλθετε στην καταγραφική φόρμα των Ιδιωτικών Φαρμακείων, την οποία θα βρείτε αναρτημένη στον ίδιο ιστότοπο στο ΝΕΟ!! – Συλλογή Δεδομένων Υγείας, λίγο πιο κάτω από τη "ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΦΟΡΕΑ".

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις ή βοήθεια, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Υποστήριξης του Υγειονομικού Χάρτη για τον ιδιωτικό τομέα.


Γραφείο Υποστήριξης Υγειονομικού Χάρτη

για τον ιδιωτικό τομέαΤηλέφωνο: +30 210 4895004

Φαξ: +30 2105227379

Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά 9:00 έως 20:00

Υ.Γ. Όσοι Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Υποστήριξης του Υγειονομικού Χάρτη για τον Ιδιωτικό Τομέα, προκειμένου να συμπληρώσουν την καταγραφική φόρμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σαν πολλά δεν ρωτάει αυτός ο δήθεν "υγειονομικός χάρτης";
Τι το νοιάζει το υπουγείο π.χ. τι παραφάρμακα δίνουμε;
Εμένανε παιδιά δεν μου φαίνεται για "υγειονομικός χάρτης". Τέτοιον έχουν από 1980 και τον ανανεώνουν συνεχώς.
Εμένα μου φαίνεται για τζάμπα έρευνα αγοράς στα μουλωχτά για καμια VICHY π.χ. ή καμια φαρμακοεταιρεία.
Ή από σουπερμαρκετάδες.
Εγώ δεν το συμπλήρωσα ούτε πρόκειται.