Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Παρέμβαση Καραγεωργίου στο συνεχή διάλογο για τη φαρμακευτική ενημέρωση.

Για την ενημέρωση,


Εκεί που τέμνονται οι κύκλοι των μεγαλύτερων σε ηλικία και των νεότερων είναι το μέρος όπου οι μεγαλύτεροι καταλαβαίνουν τη γλώσσα των νεοτέρων και οι τελευταίοι ακούν από την εμπειρία των πρώτων ώστε να οδηγούνται στη σωστή σκέψη και κυρίως στο αποτέλεσμα επιτυχώς.

Βεβαίως ερώτημα είναι που κλείνουν οι κύκλοι και αν είναι ή μπορεί να είναι ομόκεντροι.

Ζητούμενο είναι πάντοτε η καλή γνώση στρατηγικής αναλόγως των συνθηκών και φυσικά η άριστη εκμετάλλευση του χώρου ή του πεδίου αγώνα αν προτιμάτε.

Τα παραπάνω γενικού ύφους δεν είναι έκθεση ιδεών αλλά η συνεχής συζήτηση για το πώς προχωράμε και πως αναπτύσσουμε την δυναμική μας στον Π.Φ.Σ

Όσο και αν φαίνεται ότι οι προσδοκίες του “εδώ και τώρα” δεν εκπληρούνται κάτι οργανωμένο σοφά κινείται και το αποτέλεσμα έρχεται να το δικαιώσει.

Οι κραυγές των ανωνύμων, οι ύβρεις και τα τσαλαβουτήματα δεν προσθέτουν.

Οι προσωπικές συναντήσεις , η διαρκής επώνυμη κουβέντα των πολλών τα λύνει όλα. Από πεποίθηση είμαι αντίθετος στην ανωνυμία των κειμένων.

Όμως το site σας είναι στην ενημέρωση του και λεπτομερές και ακριβόλογο. Επί πλέον έχει την ευρύνοια να αναφέρεται και στον περίγυρο, στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα και στις περιβάλλουσες συνθήκες. Η ανώνυμη ”ουρά“ δεν με αφορά.

Στην επώνυμη ενημέρωση είμαι μαζί σας.

Σκέπτομαι μήπως όλα τα sites και τα blogs που απευθύνονται σε φαρμακοποιούς πρέπει να έχουν οπωσδήποτε ένα μέρος σωστής ενημέρωσης. Ίσως αυτό εξάψει το ενδιαφέρον των πολλών να βγουν από την ανωνυμία.
Δημήτρης Καραγεωργίου
Γενικός Γραμματέας Π.Φ.Σ

2 σχόλια:

OXYNOYS είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, στον συνεχή δίαλογο για τη φαρμακευτική ενημέρωση και για όλα τα θέματα που αφορούν έμεσα η άμεσα τον φαρμακοποίο προσπαθούμε καθημερινά να προβάλουμε νέες ιδέες, να συνεργαστούμε και να ακούσουμε ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά ακάμα και να διαφωνήσουμε σε θέματα φαρμακεύτικης πολιτικής και στρατηγίκης με τον ΠΦΣ και τον ΦΣΘ με μοναδικό σκοπό και στόχο να λύσουμε προβλήματα και να προετοιμαστούμε καλύτερα για το αύριο. Στη καθημερίνη αυτή προσπάθεια των νέων φαρμακοποιών bloger και μη bloger πρέπει να σου αναγνωρίσουμε τον ρόλο του οραματιστή, του ανθρώπου που βλέπει μπροστά αλλά και του συμβουλάτορα όταν απο τη προσδοκία μας για καλυτέρευση των επαγκελματικών μας συνθηκών πρεπεί να αποφύγουμε παγίδες που κάποιος εμπειρότερος μπορεί να αντιληφθεί πιο εύκολα.
Το πρόβλημα δεν ειναι η ανωνυμία των BLOGER , το πρόβλημα είναι η κακή χρήση της και η κατάχρηση των δικαιωμάτων που σου δίνει η δημοκρατία, μην ξεχνας οτι η δημοκρατια μας ειναι βασισμένη στην ανωνυμία πίσω απο το παραβάν.Τα blog αν μη τι άλλο έδωσαν τη δυνατότητα σε ανθρώπους που δεν είχαν τη δυνατότητα να συναντήθουν να ανταλάξουν απόψεις και ιδέες. Μην την αφορίζεις την ανωνυμία, φίλτραρε τη και χρησιμοποιησε τίς δημιουργίκες ιέες και απόψεις, τις υπόλοιπες απλως αγνόησετες

Με τις καλύτερες μας εύχες, πάντα στη διάθεση σου και με την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που τρέφουμε στον συνδικαλιστή και στον άνθρωπο

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Αdmin είπε...

Η κοινή γνώμη είναι ανώνυμη ευτυχώς ή δυστυχώς. Το θέμα είναι ότι πολλοί επιμένουν να μη την ακούν και να τη πνήγουν.