Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάστατη η Θεσσαλονίκη από επιστολή καταγγελία ανωνύμων.

   Αυτές τις ημέρες έφτασε στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, της υπόλοιπης Ελλάδας, στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης και στην επιτροπή ξεπλύματος μαύρου χρήματος επιστολή Αγανακτισμένων Φαρμακοποιών (όπως αυτοαποκαλούνται) με στοιχεία για τα περιουσιακά στοιχεία του προέδρου του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης. Όπως υποστηρίζουν ο πρόεδρος διάγει μεγάλη ζωή πράγμα που δε δικαιολογείται από τα εισοδήματά του. Πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται βέβαια για το χρόνο της επιστολής καθώς για ποιο λόγο οι συγκεκριμένοι φαρμακοποιοί δεν τα κατήγγειλαν όλα αυτά πριν τις εκλογές του ΣΥ.ΦΑ. και για ποιο λόγο τα αποστέλλουν τώρα πριν τις εκλογές του Π.Φ.Σ. Αφού γνωρίζουν τόσες λεπτομέρειες για το βίο του προέδρου γιατί τόσο καιρό σιωπούσαν? Τι συνέβη?
Πάντως επί της ουσίας οι καταγγελίες είναι σοβαρές και θα πρέπει να απαντηθούν από όλες τις πλευρές.  

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μάγκες, η επιστολή δεν έχει ούτε μια μέρα που κυκλοφόρησε και είστε οι μόνοι που ξέρετε που ακριβώς έχει σταλεί. Μήπως τη γράψατε εσείς και προσπαθείτε να θολώσετε τα νερά με τις εκλογες του ΠΦΣ;
Τι σχέση έχει ο εν λόγω κύριος με τις εκλογές του ΠΦΣ; Αφού δεν ασχολείται. Και γω υπέρ του όλα στο φως είμαι, αλλά μη μας πουλάτε και παπάδες...

Αdmin είπε...

Η επιστολή έφτασε στα χέρια μας προχθές και φυσικά ότι αναφέρουμε τα λέει μέσα η επιστολή.Δεύτερο λάβαμε τηλέφωνα από επαρχία τη προηγούμενη εβδομάδα καθώς σε κάποιες περιοχές έφτασε νωρίτερα. Όσο για το αν τη στήλαμε εμείς να είσαι σίγουρος ότι αν γνωρίζαμε όλες αυτές τις λεπτομέριες θα τις δημοσιεύαμε πριν τις εκλογές του ΣΥΦΑ δε θα το κάναμε τώρα. Το ξέρεις ότι δε χαριζόμαστε εδώ σε κανένα. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε.
Οι άνθρωποι ή ο άνθρωπος που τα έγραψε είναι κοντά στη παράταξή του και προφανώς έχει πάει σπίτι του. Έτσι τουλάχιστον φαίνεται.
Αυτό πάντως που διαρέεται είναι ότι η επιστολή στάλθηκε από ανταγωνιστική αποθήκη. Φυσικά έτσι θέλουν να λένε κάποιοι. Βέβαια, η επιστολή δε χτυπάει το ΣΥ.ΦΑ. ως επιχείρηση και ως θεσμό αλλά το συγκεκριμένο άτομο που το διοικεί.
Η ουσία είναι πάντως ότι είναι σοβαρά αυτά που γράφονται και πρέπει να ελεγχθούν γιατί η γυναίκα του Καισαρα δε πρέπει να είναι μόνο τίμια αλλά πρέπει και να φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

gia ton bagiona eof tilete re paidia

Ανώνυμος είπε...

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=03.02.2008,id=75651240

ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

OXYNOYS είπε...

ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΦΣ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.... ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΩΧΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

epimeno gia to megalitero lamogio ton ex eof kai pfs BAGIONA den milah kaneisas