Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση Φαρσάκη για την επιστολή κόλαφος εις βάρος του.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορούμαι τη διακίνηση ανώνυμης επιστολής που αφορά το πρόσωπό μου και τα περιουσιακά μου στοιχεία.
Στη κατάπτυστη αυτή συκοφαντική δυσφήμηση, ανωνύμων, άνανδρων, κουκουλοφόρων που κρύβονται στην ανωνυμία μη δυνάμενοι να αρθρώσουν μια σοβαρή καταγγελία.

ΑΠΑΝΤΩ

1. Όποιος σοβαρός άνδρας έχει κάτι να προσάψει έστω και για ένα ευρώ το καταγγέλλει επωνύμως αναλαμβάνοντας την ευθύνη των ισχυρισμών του και αντιμετωπίζει τη συνέπεια της συκοφαντίας ή της αλήθειας του.
2. Ως πρόεδρος του ΣΥΦΑ από τη πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου, καταθέτω τη φορολογική μου δήλωση και το πόθεν έσχες μου ανελλιπώς κάθε χρόνο στο ΣΥΦΑ αν και δεν υποχρεούμαι γι αυτό. Συγχρόνως χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τη λογιστική υποστήριξη του ΣΥΦΑ για τις υποθέσεις του φαρμακείου αλλά και τις προσωπικές μου. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω να φοβηθώ ή να κρύψω οτιδήποτε.
3.Τους τελευταίους μήνες τα φαρμακεία και οι συνεταιρισμοί τους δέχθηκαν πολλές επιθέσεις από συμφέροντα που πίστεψαν ότι ήρθε η κατάλληλη ώρα, να απαλλαγούν από μας, ώστε να αλωνίζουν ανενόχλητοι. Τα σχέδια αυτά δεν πέρασαν. Ο ΣΥΦΑ αντί να βουλιάξει όπως ελπίζανε οι αφελείς, δυνάμωσε ακόμα περισσότερο, αύξησε τον αριθμό των μετόχων του και συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Αλλά πρωτίστως δυνάμωσε την εμπιστοσύνη των φαρμακοποιών στο συνεταιρισμό τους γεγονός που ενόχλησε πολλούς. Η λαμπρή, ανοδική κερδοφόρα πορεία του ΣΥΦΑ καθώς και οι αποφάσεις για στήριξη των φαρμακείων μελών, τους δημιούργησε σφοδρό πρόβλημα. Περιμέναμε την αντίδρασή τους. Άργησαν αλλά εμφανίστηκαν κρυμμένοι όμως στην ανωνυμία. Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές έχουν τον τρόπο να αποκαλύψουν τα ονοματεπώνυμά των συκοφαντών ξεγυμνώνονταν συγχρόνως τα κίνητρα της ενέργειάς τους.
Απαξιώνοντας τους ανέντιμους, ανώνυμους κουκουλοφόρους δηλώνω πως θα συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερο σθένος να αγωνίζομαι για την εξέλιξη του ΣΥΦΑ και την στήριξη των φαρμακείων μας, με νέες προτάσεις, καινοτόμες ιδέες και ανοδική πορεία, αδιαφορώντας για λασπολόγος και συκοφάντες που φαίνεται να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

Με τιμή
Λάζαρος Φαρσάκης
Πρόεδρος ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΑΡΣΑΚΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΛΕΦΤΗ, ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΦΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ Η ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, Η ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΒΙΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΕΞΩΧΙΚΟ (ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ) 4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΡΑ Η ΚΛΕΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΦΑ, Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, Η ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΟΥ. ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΙΖΕΙ?

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΕΡΕ ΜΑΖΙ , ΤΑ ΕΞΤΡΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΩΝ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΤΑ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ Ε9 ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΠΡΟΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΛΙΚΑΝΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αδίστακτος καιροσκόπος είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φαρσάκης αυτή τη στιγμή είναι με τη πλάτη στο τοίχο. Η κίνηση που έχει να κάνει πριν το ρουα ματ ήταν να κατηγορήσει ανταγωνιστές του ΣΥΦΑ δεν είχε άλλη επιλογή και φυσικά αυτή τη κίνηση έκανε. Όμως εδώ δέχεται προσωπική επίθεση και αυτός βάζει μπροστά το συνεταιρισμό.
Τα πράγματα πάντως έχουν αγριέψει και ο κόσμος θα τους πάρει όλους με τις πέτρες. Έχει ενδιαφέρον το σήριαλ.

Ανώνυμος είπε...

όποιος μιλά για εκλογές ΣΥΦΑ ή ΠΦΣ (λέγε με ΚΙΝΕΦ) βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος. Συμφωνώ με τους αποπάνω ότι το θέμα είναι καθαρά πρωσοπικό για τον Φαρσάκη και τα επιτεύγματα του. Ότι έχουν καταγείλει οι ανώνυμοι δεν έχει διαψευστεί και μάλιστα επιβεβαιόνονται ότι θα βγουν και άλλα στη φόρα (εξοχικό). Ο Καρούτας αλήθεια έχει βγει στην σύνταξη και δεν ακούγετε; Ο Ξανθόπουλος ανεβάζει τις δηλώσεις Βενιζέλου 4 ημερών πριν για να θάψει το θέμα Φαρσάκη. Σου έταξε καμιά θεσούλα; Ποιός θα μας πει που πάνε τα χρήματα μας; Σε ποιους θα λογοδοτήσει; Αν περιμένουμε από το ΔΣ σωθήκαμε όλοι μαζί. Τι χρειάζεται για να πάμε σε γενική συνέλευση; Η μήπως να την κάνουμε σιγα σιγα απ τον ΣΥΦΑ; Ετσι κι αλλιως φαρμακα δεν έχει.

Artemis είπε...

Δεν έχει Φάρμακα ο ΣΥΦΑ? Δηλαδή, ποιός έχει? Ο Στρούμσας μήπως ή ο Λέλος? Ή η Pharmagora που πάει για κλείσιμο? Προφανώς δεν έχεις ιδέα από την αγορά της Θεσσαλονίκης ή θεωρείς ότι ως "εχθροί" του Συνεταιρισμού θα σιγοντάρουμε οποιαδήποτε κατηγορία.

Κι όσο για την επιστολή, εσένα δε σε προβληματίζει η χρονική συγκυρία δημοσίευσης της? Τώρα θυμηθήκατε όλοι και "αγανακτήσατε" με την κακοδιαχείρηση του ΣΥΦΑ και τις φήμες για τον Πρόεδρο του? Το Στέγαστρο έστω, δεν το βλέπατε? Τρία χρόνια που τα γράφαμε στα Blog τι κάνατε? Κοιμόσαστε ή μαθαίνατε Αγγλικά και δακτυλογράφηση για να μπορέσετε να πείτε ετεροχρονισμένα την άποψη σας?

Καλύτερα όμως να μη συνεχίσω, γιατί θ' αρχίσουν κι άλλοι Ανώνυμοι να παραθέτουν τις ευγενικές τους απόψεις κι οι τόνοι θ'ανέβουν. Μερικοί εξ'αυτών μάλιστα έχουν ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον να ανατροφοδοτείται η λασπολογία και οι κατηγορίες στο πρόσωπο του Προέδρου. Και μη με ρωτήσετε γιατί - εκλογές έρχονται...

Ανώνυμος είπε...

O (oi)διαχειστής(ες) του μπλογκ δεν μας τα λεν΄ καλά. Σαφή άποψη για την πληρότητα της απάντησης σχηματίζει ο αναγνώστης όταν έχει την εικόνα των δύο κειμένων. Αλλα πρακτική ονομάζεται χειραγώγηση

OXYNOYS είπε...

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛEΣ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΦΑΡΣΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΚΙΝΕΦ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΗΔΗ ΘΕΜΑΤΑ ΜΗ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΦΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΦΑ, ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

Βασίλης Χολέβας είπε...

Στο νομικό μας πολιτισμό ισχύει το "σωρεία ενδείξεων δεν είναι αποδειξη".
Αυτό ισχύει και για την επιστολή κατα Φαρσάκη.Έτσι και η σφαργίδα τΗς ανωνυμης καταγγελείας όσο και για την ταυτότητα των ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΩΝ της καταγγελίας στο φάκελλο ταχυδρομείου της Θεσσαλονίκης, συνεκτιμούμενη με διάφορα δημοσιεύματα σε διάφορα Θεσσαλονικά blogs είναι σωρεία ενδέιξεων .Εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι ο Φαρσάκης κτυπιέται ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ακόμα κιαν οι μπαμπεσιδες κατορθώσουν να απόδειξουν ( αν έχουν τα κότσια να συκώσουν επώνυμα το βάρος των καταγγελιών τους) το δικιο των λόγων τους.
Η ηθική μου είναι μία και μοναδική. Οι άνδρες κτυπιένται ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

OXYNOYS είπε...

ΒΑΣΙΛΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΦΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. Ο ΦΑΡΣΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΦΑ

Βασίλης Χολέβας είπε...

oxynus ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

kati akousame gia ena sale sto Kaimak Tsalan. GIATI DE MAS STELNEI TO EKATHARISTIKO TOU KAI TA AKINITA TOU KAI TIS OIKOGENIAS TOU FYSIKA APO TO NA MAS STELNEI PARAPLANITIKES EPISTOLES.