Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Η απόψη μας!!!


Πίσω απο την προπαγάνδα του υπουργείου οτι τα φαρμακεία απεργούν για να μην χάσουν κεκτημένα κρύβεται η διάλυση της φαρμακευτικής περίθαλψης η οποία τρέμουν οτι θα αποκαλυφθεί σε όλη της της έκταση

Πίσω απο την αναταραχή που σκόπιμα δημιουργείται στο χώρο την υγείας κρύβεται το γεγονός πως το κράτος αγνοεί αν το Μάρτιο θα μπορέσει να πληρώσει συντάξεις και περίθαλψη και κάνει οτι μπορεί ωστε να φανεί οτι άλλοι ευθύνονται για αυτή την αδυναμία
Πίσω απο την προπαγάνδα οτι μπορεί να πληρωθούν μονο τα φάρμακα ή μονο οι συντάξεις κρύβεται ο αφανισμός των αποθεματικών ταμείων και των εισφορών που για χρόνια οι ασφαλισμένοι πλήρωναν κανονικά και η εξαέρωσή τους στο χρηματιστήριο, στα δομημένα ομόλογα και σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου μηδενικής πιά αξίας.

Πίσω απο την ταλαιπωρία σου κρύβεται η αδιαφορία του κράτους που αποφεύγει να πάρει απλές αποφάσεις που να ρυθμίζουν το χρόνο εξόφλησης των προμηθευτών του φαρμακείου αφήνοντας το Ελληνικό φαρμακείο να καταρεύσει εγκλωβισμένο μεταξύ προμηθευτών που απαιτούν τα χρήματά τους τοις μετρητοίς και εξόφλησης των ταμείων που θα γίνει “εαν και εφόσον”

Αναγκαζόμαστε να κλείσουμε τα φαρμακεία μας και να μην σου χορηγούμε φάρμακα επι πιστωση γιατί:
Ο υπουργός υγείας μας αφαιρεί και το τελευταίο οξυγόνο που μας συντηρούσε βιώσιμους εξαναγκάζοντας τους περισσότερους απο εμάς σε πιστωτική ασφυξία.

Εφαρμόζει για επικοινωνιακούς λόγους μέτρα βαρύτερα και πέρα απο αυτά που προβλέπει το μνημόνιο την ίδια ώρα που κλείνει τα μάτια σε άλλες ρητές προβλέψεις του μνημονίου.

Είναι πρακτικά αδύνατο να πληρώνουμε εμείς για τα φάρμακα των ασφαλισμένων καθώς τα κεφάλαια που απαιτούνται είναι τεράστια σε σύγκριση με τις δυνατότητες του φαρμακείου οταν οι πληρωμές καθυστερούν.
Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο και την οικονομική και προσωπική καταστροφή των φαρμακείων και των οικογενειών μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά οτι ταλαιπωρείσαι χωρίς το φταίξιμο να είναι δικό σου αλλα για μήνες εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια να απορροφήσουμε και να μην φτάσουν σε σένα τα προβλήματα της περίθαλψης. Αγωνιζόμαστε ωστε και τον επόμενο μήνα να υπάρχουν φαρμακεία ανοιχτά για να μπορείς να προμηθευτείς τα φάρμακα σου. Αυτόν τον αγώνα σε χρειαζόμαστε να τον δώσεις μαζί μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: