Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Ρηξικέλευθες προτάσεις των νέων φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης προς το πρόεδρο του Π.Φ.Σ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΦΣ;

 1. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΟΜΟΦΩΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ  ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Π.Χ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ Κ.Α.

 ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ


 1. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ. ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΑΜΕ, ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΣΧΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ.

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. 


 1. ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΦΣ ΜΕ EXTRA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΕΠ ΑΜΟΙΒΗ).

 1. ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΡΑΦΗΣΗ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΕΑΝ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΜΕΠΡΑΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ  ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥ ΙΑΤΡΟΥ.

ΤΖΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


 1. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ.ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ.

 1. ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΑΜΕ (REBATE ΓΙΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ (ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ).


 1. ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΤΖΙΡΟΥΣ  ΣΤΑ ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥΣ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΑΣΠΡΗ ΠΟΔΙΑ
ΚΤΛ.

 1. ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΦΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.

·        ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
·        ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΟ AIDS, ΚΤΛ
·        ΜΕ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
·        ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ  ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΦΣ 

 1. ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΤΥΠΟ  (FREE PRESS) ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ NEWSLETTER ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 12000 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ME ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΥΓΕΙΑΣ  ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ.


 1. ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ Π.Φ.Σ. 1. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΦΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΟΦ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ 

 2.  ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΙΑ ΛΑΘΗ.

Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

 1. ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΤΟ  ΘΕΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Ο ΕΟΦ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΦΣ ΚΩΦΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ (WWW.SINDENAFIL.GR, ΠΩΛΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ  WWW.ZOUGLA.GR).

 1.  ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΕΦ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ μέλος Δ.Σ. ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης 
ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ μέλος Δ.Σ. Φ.Σ.Θ.
ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ αντιπρόσωπος στο Π.Φ.Σ.
ΦΟΛΙΝΑΣ ΠΑΝΟΣ αναπληρωματικός αντιπρόσωπος Π.Φ.Σ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορείτε να αποσαφηνίσετε τι ακριβώς εννοείτε με το "Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΜΕΠΡΑΖΟΛΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ" στο Νο4;

OXYNOYS είπε...

ΕΙΣΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ GMP ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ, ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ , ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΘΕΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΡΟΛΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ