Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Ποιοι συμβουλεύουν τον πρόεδρο του Π.Φ.Σ. να εκτοξεύει βέλη εναντίον των Bloggers ???

Το απίστευτο που ακούσαμε στη Γ.Σ. της Θεσσαλονίκης από το πρόεδρο του Π.Φ.Σ. και μείναμε άναυδοι είναι ότι υπάρχουν νέοι φαρμακοποιοί Bloggers οι οποίοι κάνουν κριτική στο Π.Φ.Σ. και κάνουν κακό στο κλάδο με όσα γράφουν. Κύριε Αμπατζόγλου μη ψάχνεται για φαντάσματα, αυτά που γράφονται στα blogs αντανακλούν αυτά που ακούγονται στη κοινωνία των φαρμακοποιών. Άλλωστε αυτοί που σας κατηγόρησαν για προδότη δεν ήταν στη Θεσσαλονίκη αλλά στην Γ.Σ. της Αθήνας και βλέπατε τα πρόσωπά τους. Ζούμε σε μια δημοκρατία όπου ευτυχώς υπάρχει ελευθερία του λόγου. Το internet και τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν εξαιρετικές δυνατότητες πληροφόρησης και επικοινωνίας.
Πετάξτε λοιπόν γρήγορα από το παράθυρο αυτούς που σας συμβουλεύουν να λέτε αυτά τα πράγματα και να εκτοξεύεται τέτοια βέλη εναντίον των νέων φαρμακοποιών ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη που πρωτοπορεί με τους νέους και τα blogs τους. Αυτοί που σας συμβουλεύουν να λέτε αυτά τα πράγματα είναι αυτοί που κατέστησαν τον Π.Φ.Σ. διακοσμητικό όργανο καθώς όπως βλέπουμε οι τρεις μεγάλοι σύλλογοι της χώρας Αθηνών, Πειραιά και Πάτρα πλέον προχωρούν με δικές τους ανακοινώσεις.  Ο ρόλος του Π.Φ.Σ. είναι να συντονίζει του συλλόγους της χώρας, να ενώνει και όχι να διχάζει. Τέτοιες δηλώσεις δυστυχώς διχάζουν το κλάδο.

Οι συντάκτες του Φαρμακευτικά και άλλα. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Του λένε του ανθρώπου ότι υπάρχουν 10 φαρμακοποιοί που ασχολούνται όλοι μέρα με το ιντερνέτ και ότι γράφουν με διαφορετικά ονόματα και το πιστεύει !!!
Βασικά νομίζω ότι ο Αμπα έχει χάσει τη μπάλα, του λένε αυτά τα πράγματα τα οποία είναι πρωτόγνωρα γι αυτόν και δε ξέρει πως να το διαχειριστεί.

Artemis είπε...

Ενώ όλα τ'άλλα τα διαχειρίζεται υποδειγματικά - δηλαδή, όπως του υποδεικνυουν ο Κούλης και ο Βαγιωνάς!