Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Γενική συνέλευση Θεσσαλονίκης

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κατάφερε να παραπλανήσει τη πλειοψηφία που είχε απομείνει στην αίθουσα της γενικής συνέλευσης απολογούμενος για την απόφασή του για άρση της αναστολής χωρίς την έγκριση Γενικής Συνέλευσης. Ξέχασε βέβαια την μαχητικότητά του, τα περί αιμορραγίας, τα περί αιτουμένων του 2011 και άλλα πολλά που έλεγε στη προηγούμενη γενική συνέλευση και εκφόβισε τους συναδέλφους με τα γνωστά περί ατομικών συμβάσεων, περί εισαγγελέων και άλλα τινά. Βέβαια, για τα οφειλόμενα του μηνός Απριλίου ουδέν σχόλιο. Όσο για τα αντανακλαστικά του να στείλει sms τρεις μέρες μετά την απόφαση του ΕΟΠΥΥ να δέχεται συνταγές πέραν του πενθημέρου, το προσπέρασε δημιουργώντας ένα απίστευτο συνδικαλιστικό μπάχαλο στην αίθουσα. Για την ιστορία η απόφαση της γενικής συνέλευσης ήταν να επανέλθουμε στην κινητοποίηση μόλις περάσουν οι 45 μέρες που ορίζει η συλλογική σύμβαση. Προς το παρόν ας παίρνουμε τοξικές συνταγές. Συνάδελφοι, καλή αντάμωση στα γουναράδικα !!!

42 σχόλια:

Μ.Ζ. είπε...

Για μια ακόμη φορά δεν πείσατε ούτε τον εαυτό σας. Κατά τα άλλα τους παραπλανεί όλους ο Θεοδοσιάδης.
Είναι πολύ εύκολο και δόλιου αντρίκιο να βαφτίζετε την ένδεια επιχειρημάτων σας ως παραπλάνηση.
Δεν καταλαβαίνετε ότι με αυτό που γράφετε στην ουσία κατηγορείτε τους συναδέλφους για έλλειψη κριτικής σκέψης;
Θα έπρεπε να ντρέπεστε!!!

Μιχάλης Ζαννέτος, μέλος Δ.Σ. ΦΣΘ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΑΚΗ, ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ GOURMET RESTAURANT ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρεις τι σου γίνεται.τι προσπαθείς να αποδείξεις?
ότι είσαι ταλιμπάν του προέδρου για να επανεκλεγείς καθώς βλέπεις ότι Αργυρόπουλος και Νικολαίδης σε ξεπέρασαν σε υποτέλεια ?

Ξανθόπουλος είπε...

Οι συνάδελφοι κατάλαβαν πολύ καλά ότι οι αποφάσεις του ΔΣ παίρνονται από το πρόεδρο ετσιθελικά και αντιδημοκρατικά. Ως μέλος του ΔΣ είχα καταγγείλει ότι πολλά γίνονται στο σύλλογο χωρίς να ενημερώνεται το ΔΣ. Υπάρχει και επιστολή μου κατατεθειμένη στα πρακτικά. Εσύ φυσικά ως μέλος του ΔΣ δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη σου καθώς δε γνωρίζεις που βρίσκονται τα γραφεία του συλλόγου!! Κοίταξε τουλάχιστον λίγο το πρωτόκολλο.

Ανώνυμος είπε...

Γλύψε Μιχαλάκη, γλύψε....σλοοουυυυρπ...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που η συλλογική σύμβαση δίνει χρονικό περιθώριο 40 ημερών (όχι εργάσιμων) μετά την παραλαβή των συνταγών (στις 5 πρώτες εργάσιμες του μήνα). Το ημερολόγιο δυστυχώς για τον πρόεδρο που δεν ξέρει ούτε τι λέει η σύμβαση είναι σαφές. Τελευταία ημέρα για εξόφληση των οφειλών Απριλίου του ΕΟΠΥΥ είναι η Κυριακή 17, άντε να την κάνουμε Δευτέρα 18 Ιούνη, οπότε τι περιμένει ακριβώς ο πρόεδρος;

ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΦΣΘ είπε...

ΜΙΧΑΛΗ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ Ο ΠΡΕΟΔΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΚΗΛΕΙ Ο ΠΦΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΟΞΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, ΤΖΟΓΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΒΑΝΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΦΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ Η ΓΙΟΡΤΗ..... ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Μ.Ζ. είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι

Τα επιχειρήματα τέθηκαν. Το σώμα αποφάσισε.
Ό,τι ήταν να πω το είπα χθες και με ακούσατε. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να τα επαναλάβω.
Η όλη μου ένσταση ήταν στο ότι προσβάλετε με την ανάρτησή σας την κριτική ικανότητα των συναδέλφων στην γενική συνέλευση. Γι αυτό άλλωστε υπέγραψα και ως μέλος του Δ.Σ. τονίζοντας το θεσμικό μου ρόλο.
Πάντού και πάντα υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις των πραγμάτων. Αν εσείς δεν έχετε ισχυρά επιχειρήματα δεν σας φταίνε οι συνάδελφοι.

ξανθόπουλος είπε...

Μάλλον εσύ προσβαλες τους 100 και πλέον συναδέλφους που προσήλθα οικειοθελώς στα γραφεία του συλλόγου και τώρα ψάχνεις για άλλοθι

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ; ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ότι αφορούν κάποιον τι άλλες επαγγελματικές ασχολίες έχει ο κάθε φαρμακοποιός και δεν του πέφτει και κανένας λόγος, όταν μάλιστα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την άσκηση της φαρμακευτικής ουτε με τη συνδικαλιστική του ιδιότητα.
Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και όποιος θέλει να μάθει μπορεί να ρωτήσει ο ίδιος τον άμεσα εμπλεκόμενο κι αν θέλει να του απαντήσει.
Ολα τα υπόλοιπα τα θεωρω κουτσομπολιά και εκ του πονηρού υποννοούμενα. Όποιος θέλει να προσάψει κάτι σε κάποιον, ας το κάνει ευθέως...

Ανώνυμος είπε...

Ναι, έχει το πιο παράνομο σταυρό της Θεσσαλονίκης. Μια κολόνα 3 μέτρα !!! Μπορείς να το δεις και μόνο σου στη αρχή της Αγίου Δημητρίου

Μ.Ζ. είπε...

Για τους 100 συναδέλφους και το περιστατικό της προηγούμενης Πέμπτης αφιέρωσα ένα μεγάλο κομμάτι του λόγου μου εχθές. Όσοι από αυτούς ήταν στην γενική συνέλευση με άκουσαν και νομίζω κατάλαβαν.
Αντιθέτως φίλε Ξανθόπουλε εσύ είχες επικεντρωθεί στο πως να με διακόψεις για να μην ακουστώ, γι αυτό και δεν άκουσες τίποτα απο όσα είπα. Αν και λυπούμαι για τις παλαιοκαμματικού τύπου μεθόδους που χρησιμοποιείς, από την άλλη μου δείχνεις ότι μόνο έτσι μπορείς να με σταματήσεις.
Σε αφήνω να αναρωτηθείς,λοιπόν, γιατί εγώ δεν σε διακόπτω ποτε...
Όσο για το εστιατόριο στο Πανόραμα στο οποίο είμαι μέτοχος δεν το έκρυψα ποτέ από κανέναν. Οσοι δεν έχουν έρθει είναι ευπρόσδεκτοι. Σε ευχαριστώ που με τίμησες εσύ και η παράταξή σου με την παρουσία σας. Είναι τουλάχιστον χαζό να θεωρεί κάποιος ότι μια επενδυση σαν αυτή θα μπορούσε να είχε κάνει απόσβεση μέσα σε ένα χρόνο. Αρα αν είχα τώρα στην άκρη τα λεφτά που έδωσα θα ήμουν σε πλεονεκτότερη θέση όσον αφορά τη ρευστότητα του φαρμακείου μου.

Μ.Ζ. είπε...

Όσον αφορά το σταυρό μου, ήμουν ο πρώτος φαρμακοποιός που κατέθεσα αίτηση στο Δήμο Θεσσαλονίκης για την τοποθέτησή του, βασιζόμενος σε παράπονα ασθενών ότι δεν φαινόταν το φαρμακείο μου στις εφημερείες και τις διανυκτερευσεις, εξαιτίας της έντονης δενδροφύτευσης. Όποιος θέλει μπορεί να ρθει να διαπιστώσει ότι ακόμα και τώρα με το σταυρό που έβαλα δεν φαίνομαι. Πέρασε μάλιστα και αυτοψία από το Δήμο για να διαπιστώσει το πρόβλημά μου.
Όπως βλέπετε καλύτερα να κρατήσετε την ανώνυμη λάσπη σας για άλλον. Μην τη χαραμίζετε άδικα σε μένα. Αλλα θα μου πείτε ότι είναι ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ. Το έχετε αποδείξει στο παρελθόν, οπότε το δέχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή έχεις άδεια ? Αν έχεις πάσο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό για τη δενδροφύτευση το λένε τα μισά φαρμακεία της Θεσσαλονίκης αλλά δε βάζουν τέτοιες κολόνες. Έλεος !!!

Ανώνυμος είπε...

Μιχαλάκη αν δέν το κατάλαβες ακόμη ΟΛΟΙ οι πελάτες σου (και οι δικοι μας) γέλανε οταν φευγουν απο το φαρμακείο γιατι αυτοί πληρώνουν το πολύ 25%, το υπόλοιπο καποιος ΑΛΛΟΣ που μπορεί και να μην το εισπράξει ΠΟΤΕ.Για δές ΠΟΣΟ πηγε το αιτούμενο ΕΟΠΥΥ σε 6 εργάσημές !!!! Τρέχουν ΟΛΟΙ να φεσώσουν ΤΟΝ Μ@**** που δίνει ΤΖΑΜΠΑ φάρμακα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΚΟΥΡΜΕΔΙΑ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ...

Ξανθόπουλος είπε...

Για το εστιατόριο σου δεν είπα εγώ τίποτα απορώ γιατί απευθύνεσαι σε μένα. Δεν είναι κακό να ασχολείσαι με πράγμαΤΑ εκτός φαρμακείου αν έχεις χρόνο. Για τα υπόλοιπα ο λόγος σου ήταν απλή αντιγραφή του λόγου του Ευγενίδη δε περίμενα κάτι διαφορετικό από σένα.
Είναι φοβερό πάντως να δέχεσαι να μην συνεδριάζει το Δ.Σ. για ένα τόσο σοβαρό θέμα και να δέχεσαι να μην ενημερώνεσαι για ότι γίνεται στο σύλλογο και στο ΔΙΛΟΦ κοίτα το πρωτόκολλο επιμένω και ζήτα τα τιμολόγια του ΔΙΛΟΦ αν πέρασαν όλα από το ΔΣ και μετά μιλάμε.

Μ.Ζ. είπε...

Ακου φίλε, δεν ξέρω αν οι σπουδές σου σου δίδαξαν ότι για να βγάλεις ένα λόγο πρέπει να αντιγράψεις κάποιον άλλο, εγώ πάντως δεν έχω ανάγκη να αντιγράψω κανέναν. Τώρα αν με το Διονύση είπαμε τα ίδια, πράγμα που δεν γνωρίζω γιατί δεν τον πρόσεχα, δείχνει ότι έχουμε την ίδια προσέγγιση των πραγμάτων.
Μ' αυτά που γράφεις πάντως δεν διαφέρεις σε τίποτα απ'όλους τους προηγούμενους ανώνυμους λασπολόγους και δεν έχω κάτι άλλο να συζητήσω.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν τον προσεχες Μιχάλη αυτά που έλεγε δε σε ενδιέφεραν ή ήταν βαρετα; Εξάλλου οφειλες να τον ακούς και να μην επαναλάβεις τα ίδια!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν τον προσεχες Μιχάλη αυτά που έλεγε δε σε ενδιέφεραν ή ήταν βαρετα; Εξάλλου οφειλες να τον ακούς και να μην επαναλάβεις τα ίδια!!!

Ανώνυμος είπε...

Άρα δεν έχεις άδεια για την κολόνα. Και φυσικά δεν έχεις άδεια. Άλλα κατηγορείτε τα blogs γιατί σας ξεμπροστιάζουν

Μ.Ζ. είπε...

Ο Δήμος δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής άδεια σε κανένα. Παρ' όλα αυτά έχει βρει σε 13 φαρμακεία, ένα εκ των οποίων και το δικό μου, δίκαιο το αίτημά μας, μετά την αυτοψία που διενήργησε και έχει παραπέμψει το θέμα σε αλλού.
Αρα ακόμα παράνομος δεν είμαι. Οταν θα βγει το τελικό πόρισμα τα ξαναλέμε. Το ξεμπρόστιασμα δεν είδα που το είδες. Αν εκανα ένα λάθος, ήταν που δεν έβαλα μεγαλύτερο σταυρό, γιατί όπως είπα πάλι δεν φαινεται.
Είσαι πολυ λίγος να με κατηγορήσεις.
Πάντως δεν συνεχίζω άλλο, γιατί όσο συνεχίζω και μιλώ με σκατά στο τέλος θα λερωθω κι εγώ.

Μ.Ζ. είπε...

Αντιθέτως πάντως κάποιοι εδώ μεσα που γράφουν και με κατηγορούν παραβιάζουν καθημερινά το ωράριο, λαμβάναν συνταγές καθ' όλη την περίοδο της απεργίας και τις στέλναν σε άλλο νομό, πουλούσαν τραχανάδες από τα φαρμακεία τους, έχουν ακόμα παράνομες ταμπέλες που γράφουν "βιολογικά προιόντα", λείπουν καθημερινά από το φαρμακείο τους εν ώρα λειτουργίας για να κάνουν άλλες δραστηριότητες αφήνοντας υπαλλήλους μη φαρμακοποιούς και πολλά άλλα που γνωρίζω. Παρ' όλα αυτα δεν πέφτω στο επίπεδο να κατηγορήσω κανέναν. Αφήστε λοιπόν τις κατηγορείες εις βάρος μου γιατί όποιος με κατηγόρησε μέχρι στιγμής δεν βρήκε τίποτα, ούτε κατάφερε τίποτα. Αντιθετως με άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Άρα δεν έχεις άδεια, ευχαριστώ. Αν πέσει ένα μηχανάκι πάνω θα έχεις βαρύτατες ευθύνες να προσέχεις.
Μη συνεχίζεις άλλο αλλά όλο αυτό λες και συνεχίζεις ...
Μας κούρασες.

Ανώνυμος είπε...

Και δεν υπάρχει θέμα να δώσει γιατί είναι παράνομο άλλωστε χρόνια τον έχεις και χρόνια περιμένεις. Ο νόμος είναι νόμος και από τη στιγμή που δεν έχεις χαρτί στα χέρια σου είσαι παράνομος. Αλλά εκεί σε κρατάνε και γι αυτό δείχνεις την πίστη σου προς τη διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Ασε τωρα τους τραχαναδες και πιασε ενα φιλετο μινιον...

Μ.Ζ. είπε...

Πρώτον, το μηχανάκι δεν έχει καμία δουλειά πάνω στο πεζοδρόμιο. Αν φύγει από τον δρόμο στο υπογράφω ότι δεν προκειται να πέσει πάνω, γιατί έχει πάντα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Υπογράφω αν θες,ότι αν πέσει θα έχω ευθύνες. Εσύ μου υπογραφεις ότι αν ένα επείγον περιστατικό σε εφημερεία ή διανυκτερευση δεν βρει το φαρμακείο μου λόγω του ότι η δενδροφυτευση ακυρωνει τον σταυρό μου, πράγμα το οποίο έχει γίνει και έχω και μαρτυρία ασθενους με έμφραγμα λίγα μέτρα μακρυά από το φαρμακείο μου, θα αναλάβεις την ευθύνη;
Το θέμα των σταυρών είναι συλλογικό, έχουν κι άλλοι συνάδελφοι πρόβλημα και στηριζόμαστε άλλωστε και σ' αυτό το εγγραφο του υπουργείου εσωτερικών.
http://www.fsth.gr/enhmerwsh_kataxwr.asp?update_id=573
Όποτε καλύτερα που δεν σας βάλαμε να μας εκπροσωπείτε, γιατί αντί για εκπροσώπηση θα μας κατηγορούσατε κι από πανω.
Δεν με κρατάει στο χέρι καμία διοίκηση. Ο πρόεδρος ούτε καν που γνωρίζει για το θέμα. Έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ πιο σημαντικά θέματα. Στην τελική αν δεν δικαιωθεί το αιτημα μου τον ξηλώνω και σιγά τα ωα.
Εδώ ρε καημένε δεν έχεις το θάρρος τη λάσπη σου να τη γράφεις επώνυμα...Αντέ κρύψου πίσω από την ποδιά της μαμάκας σου.
Όσο για την ικανότητά μου να ασχολούμαι με πολλά και να τα φέρνω όλα εις πέρας, τα σχόλια σου δεν μπορούν να κρύψουν τη ζήλεια και τη χολή σου. Δεν μπορεί να χωνέψει το μικρό το μυαλουδάκι σου πως κάποιοι κάνουν πιο πολλά πράγματα από σενα, ενώ εσύ αποτυγχάνεις σε όλα...

Ανώνυμος είπε...

Για την τοποθέτηση τους απαιτείται σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ή του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αντίστοιχα, με την οποία μπορεί να παραχωρείται χωρίς αντάλλαγμα η χρήση χώρων των παρ. 1 και 4 του άρθρου 3 του ν. 2946/2001, χωρίς να επιβάλλεται τέλος διαφήμισης.
Την οποία δεν έχεις !!!
Άσε ρε που δε φαίνεσαι έχεις πιάσει το μισό πεζοδρόμιο.

Ξανθόπουλος είπε...

Ρε συ Μιχάλη σου έθεσα κάποιες επισημάνσεις επί της ουσίας που μάλλον τις αγνοείς παρότι λες ότι έχεις να ασχοληθείς με σημαντικά πράγματα. κρίμα. ραντεβού στα γουναράδικα όπως είπε και ο Χάρης πιο πάνω.

ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΦΣΘ είπε...

ΜΙΧΑΛΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΣΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΕΤ -Α -ΤΕT. OΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ (ΒΡΕΦΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ, ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ,ΒΟΤΑΝΑ ΤΙΤΛΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΤΛ)ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ παραβιάζουν καθημερινά το ωράριο, λαμβάναν συνταγές καθ' όλη την περίοδο της απεργίας και τις στέλναν σε άλλο νομό, πουλούσαν τραχανάδες από τα φαρμακεία τους, έχουν ακόμα παράνομες ταμπέλες που γράφουν "βιολογικά προιόντα", λείπουν καθημερινά από το φαρμακείο τους εν ώρα λειτουργίας για να κάνουν άλλες δραστηριότητες αφήνοντας υπαλλήλους μη φαρμακοποιούς και πολλά άλλα που γνωρίζω. ΕΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΥΠΕΔΗΦΚΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΑ. ΑΣΧΕΤΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ GOURMET ESTIATORIA THS POLHS DEN AFOROYN KANENAN ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ. ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙΣ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

ο κουλης εχει φαρμακοποιο στο χφαρμακειο του; χαχααχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΕΦΡΑΓΜΑΤΙΑΣ,ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΙ ΑΠΙΝΙΔΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 10 ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΚΑΒ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ...

Μ.Ζ. είπε...

Χάρη, δεν θυμάμαι να ανέφερα πουθενά το όνομα σου, ούτε αν επισκέφθηκες ποτέ το εστιατόριό μου. Αν πείραζε κάποιον αυτός έπρεπε να είναι ο Χρήστος, που είπα ευχαριστώ που με τίμησε με την παρουσία του. Αν αυτό τον πείραξε μπορεί αν θέλει να με καλέσει να το λύσουμε στα δικαστήρια. Όσον αφορά το τηλεφώνημα, δεν με κάλεσες ως Χάρης, αλλά ως μέλος του Δ.Σ. Δεν δημοσιοποίησα κάποιο προσωπικό σου δεδομένο, αλλά τη συζήτησή μας ως μέλη του Δ.Σ. και τη θέση μας πάνω σε συγκεκριμένο ζήτημα του κλάδου, και δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτά που είπες εσύ δημόσια όταν πήρες το λόγο. Μάλλον έχουμε κι εδω διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων. Κι αυτό αν θες μπορούμε να το λύσουμε στα δικαστήρια. Πρόσεχω πολύ καλά τι λέω και απειλές δεν δέχομαι από κανέναν. Αν πρόσεξες, δέχθηκα άνανδρη επίθεση λάσπης από ανώνυμους χωρίς να κατηγορήσω κανέναν επώνυμα. Ημουν πολύ προσεκτικός και ξέρω πολύ καλά να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Τον σταυρό μου δεν τον κρύβω από κανέναν, άλλωστε είναι σε δημόσια θέα. Δεν νομίζω ο σταυρός μου να προσβάλλει κανέναν συνάδελφο ούτε να προσβάλει τη φαρμακευτική δεοντολογία, άλλωστε αν λάβουμε υπ' όψην μας αυτά που ισχυρίζονται από τον Δήμο Θεσ/νίκης όλοι οι σταυροί αυτή τη στιγμή είναι παράνομοι. Πάνω σε αυτό το κομμάτι έχω δώσει αγώνα και το ξέρει η πλειοψηφία του Δ.Σ. για να αποδείξουμε οτι ο σταυρός δεν αποτελεί διαφήμιση αλλά ενδεικτικό της θέσης του φαρμακείου, δηλ ενός υγειονομικού καταστήματος που παρέχει πρώτες βοηθειες. Τέλος πάντων δεν θα σου αναλύσω εδώ όλα τα επιχειρήματα της θέσης μου, ούτε θα το κάνουμε δικαστήριο. Μην νομίσεις ότι θα με σπιλώσεις με το να βγαλεις στο ιντερνετ την απόφαση για το σταυρό μου, ίσα ίσα που θα μάθουν όλοι οι συνάδελφοι ότι έδωσα αγώνα για το συγκεκριμένο θέμα και πίστεψε με είναι πολλοι αυτόι που έχουν πρόβλημα. Τα υπόλοιπα τετ α τετ. Και πες στους διαχειριστές, αν τους γνωρίζεις φυσικά, ότι θεωρώ πιο αντρίκιο καμιά φορά να παίρνουν και θέση για τη διαφύλαξη της ποιότητας των γραφομένων εδώ μέσα. Η βια φέρνει βια. Προκλήθηκα, δεν προκάλεσα.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα βρε που ό,τι και να κάνεις πετυχαίνεις.. Κοψε κάτι βρε επιτυχημένε business man της συμφοράς!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους παραδέχτηκες ότι είσαι παράΝΟΜΟς αφού ομολόγησες ότι ο Δήμος τους θεωρεί παράνομους βέβαια τώρα για να δικαιολογηθείς λες ότι δίνεις και αγώνα για τους σταυρούς να γεμίσει η Θεσσαλονίκη με κολόνες σαν τη δικιά σου.
Ζαννέτος Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΝ !!!

Αdmin είπε...

Εδώ υπάρχει ελευθερία λόγου δε πρόκειται να διαγράψουμε κανένα σχόλιο επειδή δεν είναι αρεστά σε κάποιους. Αν θέλετε λογοκρισία αλλού. Τη ποιότητα των όσων γράφονται εδώ κρίνονται από τους χιλιάδες αναγνώστες μας που μας επισκέπτονται καθημερινά. Αυτή είναι η θέση μας και την έχουμε επανειλημμένα γράψει σε διάφορες αναρτήσεις που τέθηκε πάλι θέμα.
Ευχαριστούμε.

artemis είπε...

Αγαπητοί μου συνάδελφοι - Ανώνυμοι κι Επώνυμοι, ο μόνος Σταυρός που νομιμοποιούμεθα να έχουμε είναι αυτός που θα μας σταυρώσουν, μιας κι αντί να ασχολούμαστε με την ουσία που μας καίει προσπαθούμε να "κάψουμε" ο ένας τον άλλο.

Για εμένα προσωπικά το μείζον θέμα που προέκυψε είναι ότι ο Πρόεδρος μας είπε Ψέμματα, παραβίασε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Μαΐου και κυρίως ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να διακόψει την Αναστολή.

Όπως ακούσατε όσοι και όσες παραβρεθήκατε τόσο στο Σύλλογο την προηγούμενη εβδομάδα όσο και στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, τον "άδειασε" ακόμα και ο κ. Συλλιγνάκης, εγκαταλείποντας το ρόλο του αυτόκλητου Υπερασπιστή του Προέδρου που με τόση επιτυχία έπαιζε τους τελευταίους μήνες.

Αφού λοιπόν κανείς δεν θέλει να μιλήσει ευθέως, επιτρέψτε μου να σας παραθέσω πώς βλέπω εγώ τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Μπορείτε να κρίνετε ο καθένας δι' εαυτόν κι αν δεν πεισθείτε να περιμένετε τις επόμενες. Να είστε σίγουροι πώς δεν θα αργήσουν...

1) Ο Πρόεδρος ενέδωσε σε κομματικές επιταγές και συνδικαλιστικά συμφέροντα κι έκανε την Κωλοτούμπα. Καμία άλλη εξήγηση δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, μιας κι ούτε λεφτά πήραμε, ούτε σίγουροι αισθανθήκαμε για την πορεία των πληρωμών μας, ούτε η Εισαγγελέας τον “ενόχλησε”. Απλά μας ΠΟΥΛΗΣΕ. Τέλος.

2) Ο ΕΟΠΥΥ δεν πλήρωσε τον υπόλοιπο Απρίλιο έγκαιρα – όπως αναμενόταν άλλωστε - παρά τις βεβαιώσεις του Προέδρου ότι θα το κάνει. Συνεπώς, συντρέχουν άμεσα λόγοι αναστολής και μάλιστα “Ad Hoc”, όπως θα επαλήθευαν και ο κ. Τσιάντος και η κ. Κοτζογλανίδου, αμφότεροι νομικού σύμβουλοι του Συλλόγου, μιας κι ο Πρόεδρος μας έχει νομικές ανησυχίες τελευταία.

3) Αναστολή δεν πρόκειται να κάνουμε από Δευτέρα, συνεπώς εκτελούμε μέχρι...νεωτέρας – ή μέχρι να στεγνώσουμε εντελώς από χρήματα. Σημειωτέον, στο “εμείς” οφείλουμε να συμπεριλάβουμε και το ΣΥΦΑ. Αλήθεια κ. Κωνσταντινίδη και κ. Φαρσάκη, τι ταμειακά διαθέσιμα έχουμε?


4) Αφού λοιπόν δεν έχουμε το θάρρος να τα παραδεχθούμε όλα αυτά αν όχι δημόσια, έστω στον εαυτό μας, θα υποστούμε τις συνέπειες των επιλογών μας. Εμείς επιλέξαμε αυτό το ΔΣ να μας εκπροσωπήσει, εμείς επιλέξαμε να σιωπήσουμε και να δεχθούμε αδιαμαρτύρητα τις αποφάσεις του. Συνεπώς δεν μας φταίει κανένας, παρά μόνον ο εαυτός μας. Ο Πρόεδρος κι ο κάθε Πρόεδρος (μη νομίζετε πώς ο κ. Λουράντος είναι κανένας Δον Κιχώτης που αγωνίζεται για το δίκαιο!) απλά έκαναν αυτό που κάνει κάθε “καλός” συνδικαλιστής : εκμεταλλεύονται τους ψηφοφόρους τους.

Τέλος, μιας και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε όλα τούτα, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να τα ευχαριστηθούμε και να τα αξιοποιήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Αν μή τι άλλο, ζούμε ιστορικές στιγμές και συναρπαστικές εξελίξεις στον κλάδο αλλά και στην κοινωνία μας γενικότερα.

Σας εύχομαι Καλό Καλοκαίρι!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΕΙΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ;

maistros είπε...

Ωπ, τι έχουμε εδώ?
Ο ένας τα βάζει με τον άλλο και μετά άλλος τα βάζει με τον ένα και μετά μπαίνει και ένας τρίτος και πάντα θα υπάρχουν και οι ανώνυμοι και στο τέλος έρχεται ο artemis λαύρα και καυστικά και κλείνει το θέμα.
Το γλεντάτε έ?
Το έργο το χω ξαναδεί και ξέρω απ΄ έξω σενάριο και πλοκή.
Προσέξτε μόνο μην φτάσετε 50-60 χρονών και ασχολείστε ακόμα με το εστιατόριο του Μιχάλη.
Ε ρε Jumbo που σας/μας χρειάζεται!
Γατάκια! (Τώρα πρέπει λέει να αποδείξω οτι δεν είμαι ρομπότ!!)

Ανώνυμος είπε...

να και ο maistros σαν τα χιόνια !!! πράγματι η ιστορία επαναλαμβάνεται ή πλησιάζουν εκλογές ?