Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΣΘ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


ΠΡΟΣ: Τους Φαρμακοποιούς του Φ.Σ.Θ.
ΘΕΜΑ: Θερινό ωράριο λειτουργίας φαρμακείων

Συνάδελφοι
Όπως γνωρίζετε σύμφωνα με το Νόμο 3852/2010 (Καλλικράτης), ο καθορισμός του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων ανήκει πλέον στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δήμων.
Μέχρι σήμερα, τόσο περιφερειακοί Δήμοι, όσο και ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχουν εκδώσει απόφαση περί θερινού ωραρίου και κατά συνέπεια ο Σύλλογος δεν έχει το δικαίωμα να εκδώσει ανάλογους πίνακες εφημερευόντων  για το χρονικό διάστημα από 15/7 έως 15/8.
Επειδή υπάρχουν σχετικά ερωτήματα, σας γνωρίζουμε ότι το φαρμακείο μπορεί να παραμείνει κλειστό κάποιο ή κάποια απογεύματα χωρίς προαπαιτούμενη άδεια και χωρίς κίνδυνο επιπτώσεων, εφ’ όσον φυσικά δεν εφημερεύει.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟ !!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΝ Η ΜΑΧΗ Ο ΦΣΘ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΘΕΡΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΠΕΙΡΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΑΣ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΕΣ !!!! ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ???????

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεις συναδελφε οταν λες οτι ηταν υπερ του απελευθερωμενου ωραριου;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΗΜΙΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΒΒΑΤΑ ΑΡΓΙΕΣ? ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΤΩΡΑ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΝΕ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ ΤΟΥ ΦΣΘ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ.