Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα το σχέδιο πληρωμών το απόγευμα συνεδριάζει ο ΠΦΣ


Τη διαβεβαίωση ότι εντός των επόμενων ημερών θα εξοφληθούν οι φαρμακοποιοί για το μήνα Ιούνιο δίνει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Μιλώντας στην εφημερίδα "Επενδυτής", ο υπουργός συμπληρώνει ότι θα ανακοινωθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση φαρμακοποιών, γιατρών και κλινικών για το υπόλοιπο του 2012.
Όσον αφορά την ψήφιση του σκληρού πακέτου μέτρων από τη Βουλή ο κ. Λυκουρέντζος εκφράζει την άποψη ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων του θα εκπληρώσουν το χρέος τους.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς διαβεβαίωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιοποιηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πληρωμών των φαρμακοποιών από τον ΕΟΠΥΥ.

Την Πέμπτη, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς είχε άλλωστε δηλώσει πως δόθηκε η εντολή πληρωμής των φαρμακοποιών και για το μήνα Μάιο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλου Χαϊκάλη, ο κ. Σαλμάς διαβεβαίωσε ότι εντός των επόμενων ημερών θα δημοσιοποιηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πληρωμών των φαρμακοποιών από τον ΕΟΠΥΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: