Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση της Κίνησης Νέων Φαρμακοποιών στην επιστολή Φαρσάκη.


Τη προηγούμενη εβδομάδα λάβαμε στα φαρμακεία μας μια επιστολή του κ.Φαρσάκη εν ονόματι του Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ( χωρίς την έγκριση του Δ.Σ.) που εν ολίγοις μας λέει ότι δε μπορεί να εφαρμόσει την αύξηση των ημερών πίστωσης που ζήτησε το μέλος μας Χ.Ξανθόπουλος καθώς δε μπορεί να πάρει τις πιστώσεις για τις οποίες το έτερον του ήμισυ κ.Θεοδοσιάδης θριαμβολογούσε στο Pharmapoint.  Ως ΚΙΝΕΦ ζητήσαμε το αυτονόητο με βάση όσα μας είπατε στο pharmapoint παρουσία του κ.Σαλμά. Με την επιστολή του όμως ο κύριος Φαρσάκης πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. και μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μας λέει άλλα. Η τακτική σας πλέον γνωστή. Άλλα μας λέτε το πρωί άλλα το βράδυ. Από λόγια χορτάσαμε.Επιτέλους,περάστε στις πράξεις διότι η υπομονή των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης εξαντλήθηκε.
Ζητάμε για άλλη μια φορά ξεκάθαρα να αποδεχτείτε τις προτάσεις μας για την αύξηση των κερδών του ΣΥ.ΦΑ., τη μείωση των δαπανών και την αύξηση των πιστώσεων προς τα υγιή φαρμακεία που δυσκολεύονται λόγω των καθυστερήσεων των πληρωμών.
 
Υ.Γ. Λαϊκισμός δεν είναι να λες κάτι συγκεκριμένο και  εφικτό.  Λαϊκισμός αντιθέτως είναι να παρουσιάζεις την ανικανότητα ως αποτελεσματικότητα !!!
 
Εκ της Κίνησης Νέων Φαρμακοποιών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: