Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ


Το κρατος εχει 9 δις σε οφειλες...απο αυτά τα 3,5 δις θα πανε απο τη δοση για αποπληρωμη τους. Αρα στην καλυτερη περίπτωση τα εφαπαξ,ο ΟΠΑΔ κτλ να εξοφληθουν κατα 50% με μια σχετική προτεραιοτητα.Αν η κυβερνηση περάσει και τα υπολοιπα μετρα 6,5 δις που θα πρέπει να περαστουν το μαρτιο (κοινως να μη μεινει αντιχριστος στη χωρα) θα παρουμε και τα  υπόλοιπα 3,5 δις αρα αλλα 50% απο τον οπαδ .
Ο ΕΟΠΥΥ εχει χρηματοδοτηση απο τον προυπολογισμό περι 1,3 δις .Υποτίθεται θα λάβει αλλο ενα δις...Απο που θα το λάβει?Απο τη δοση που δεν περισσευει ουτε ψιχουλο ή απο την κρατικη επιχορηγηση η οποια καταργει μεχρι και το αφορολογητο στα παιδιά? Ξεχαστε το....Δε θα υπαρξει επιχορηγηση.....Ο Σεπτεμβριος δε θα πληρωθει ως το τελος του 2012 και οι υπολοιποι μηνες ειναι κυριολεκτικα στον αερα.Προκειμενου να βγει το νουμερο 1,3 δις θα δουμε σκηνικα απειρου καλους περα απο τις τραγικες καθυστερήσεις.Σε πρωτη φαση θα πεσει το κλειστο νοσηλιο στις κλινικες.Στη συνεχεια οι βιομηχανιες θα πληρωσουν τα clawback και το κερασακι στην τουρτα θα ειμαστε εμεις.....Το κατ αποκοπην δεν ειναι μακριά.....Μαρτης γδαρτης και παλουκοχωστης θα ειναι για εμας. Ο Δεκεμβριος αν πληρωθει μεχρι το Πασχα να λεμε και ευχαριστώ. 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
1.Με απλΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ στην καλυτερη των περιπτωσεων τα χρέη του 2011 θα εξοφληθουν πλήρως το μαρτιο.
2.Οι επόμενοι μήνες θα εχουν μεγαλυτερες καθυστερησεις λογω υφεσιακής καταρρευσης της ρευστότητας
3.Το ποσοστό κέρδους θα πέσει και άλλο.
4.ΘΑ Χαθουν περιουσιες που υπο την απειλη εισοδου της ιδιωτικης ασφαλισης πιθανόν να μην αναπληρωθουν ποτε..
 
ΥΓ Ο κλαδος θα καταρρευσει οχι λογω συνθηκων αλλα λόγω ποιοτητας ανθρωπινου δυναμικού.
mypharm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: