Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013


ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΟ 15% ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο GIUSSEPE GARONE ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΑΗΣ ΟΤΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ.
Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΕΡΔΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΩΝ ΤΗΣ(67% ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΙΔΙΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ 5 ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ)
Η ΤΡΟΙΚΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΕΡΙΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΦΘΗΝΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.
Ο ΠΦΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Γιάννης Μακρυγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: