Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ "ΣΦΗΝΑΚΙΟΥ" ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!


Από Mypharm.gr
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠ΄ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΡΑΝΗ ΠΦΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ (ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΠ΄ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9-2-2013 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ),
ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠ.  ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΡΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΦΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ PLAN-B ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ-ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΜΕΣΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ "ΦΙΛΙΚΩΝ ΜΜΕ" (ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤ1 ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ") ΨΕΥΔΩΣ ΩΣ "ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ" ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑ 20% ΑΚΟΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παιδιά όχι πολλά σφηνάκια θα μας μεθύσουν στο τέλος και θα χάσουμε τον λογαριασμό!!Η ξεφτίλα των φαρμακοποιών στο μεγαλείο της !!!