Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Εκλογές στην ΠΕΦ


PANHELLENIC ASSOCIATION OF PHARMACISTS
ΚΟΡΥΖΗ 6, 117 43 ΑΘΗΝΑ
6 KORIZI STR., 117 43 ATHENS
TEL.: 210-9227182 - FAX: 210-9232964
e-mail:pepharm@otenet.gr
http://www.pepharm.org
                                          
Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Νο 3
Παροχή πληροφοριών προς τα μέλη της ΠΕΦ για τις Αρχαιρεσίες της 2ας Ιουνίου 2013 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής

     Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν τη Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο <<Αθήνα 9,84>>, Τεχνόπολη Γκάζι  (όπου θα διεξάγεται το 16ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο), από την Εφορευτική Επιτροπή και παρουσία δικαστικού Αντιπροσώπου.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

     Το ψηφοδέλτιο είναι ένα και ο ψηφοφόρος θα επιλέξει:
     α) Για το Δ.Σ. μέχρι 9 υποψηφίους και
     β) Για την Ελεγκτική Επιτροπή μέχρι 3 υποψηφίους.
     Η εκλογή και υπόδειξη των υποψηφίων που προτιμάει ο ψηφοφόρος, θα σημειώνεται με ένα σταυρό που θα βάζει με στυλό διαρκείας, χρώματος μπλε ή μαύρου (όχι άλλου χρώματος), προ του ονοματεπώνυμου του κάθε υποψηφίου.
     Σταυροί προτιμήσεως περισσότεροι από όσους αναφέρονται πιο πάνω, για κάθε κατηγορία (Δ.Σ. ή Ελεγκ. Επιτροπή), δεν καθιστούν όλο το ψηφοδέλτιο άκυρο, αλλά μόνο για την κατηγορία που έχουν τεθεί περισσότεροι σταυροί προτιμήσεως. Ολόκληρο το ψηφοδέλτιο θα είναι άκυρο εάν υπάρχουν πάνω σε αυτό, σημειώσεις, διακριτικά, προσθήκη άλλων ονομάτων ή εάν το ψηφοδέλτιο είναι άλλο από αυτό που τύπωσε το Δ.Σ. της ΠΕΦ. Οι συνάδελφοι-μέλη που θα έχουν δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να προσέλθουν στο Αμφιθέατρο <<Αθήνα 9,84>>, Τεχνόπολη Γκάζι την ημέρα και τις ώρες που έχουν καθοριστεί για τις αρχαιρεσίες και να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το Βιβλιάριο Ασθενείας, μήπως ζητηθεί από το Δικαστικό Αντιπρόσωπο. Συνδρομές που τυχόν οφείλουν τα μέλη μπορούν να εξοφλούνται και κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΦ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

     Το Δ.Σ. θα στείλει σε όλους τους συναδέλφους που μένουν στην επαρχία ή σε όσους δηλώσουν ότι θα λείπουν στην επαρχία, τα ψηφοδέλτια, το φάκελο ψηφοφορίας που θα φέρει τη σφραγίδα της ΠΕΦ και ένα πληρεξούσιο. Αυτό το εκλογικό υλικό, θα μπορούν να παραλάβουν από το Σύλλογο και όσοι θα απουσιάζουν από την Αθήνα την ημέρα των αρχαιρεσιών, για να ταχυδρομήσουν το ψηφοδέλτιό τους.
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

     Στο ψηφοδέλτιο που θα επιλέξετε για να ψηφίσετε, θα θέσετε τους σταυρούς προτιμήσεως όπως πιο πάνω αναφέρθηκε. Το έτοιμο κατά τα ανωτέρω ψηφοδέλτιο, θα το διπλώσετε και θα το βάλετε μέσα στο φάκελο του ψηφοδελτίου, που θα τον κολλήσετε.
     Θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο πληρεξούσιο και θα το υπογράψετε. Το σφραγισμένο φάκελο ψηφοδελτίου και το πληρεξούσιο θα το βάλετε μέσα στο φάκελο του ταχυδρομείου που σας εσωκλείουμε, προσθέτοντας σε αυτόν τα στοιχεία σας, ως αποστολέα και θα τον ταχυδρομήσετε συστημένο.

     Επειδή όπως είναι γνωστό, το ταχυδρομείο κλείνει το απόγευμα της Παρασκευής, θα πρέπει τα γράμματά σας να σταλούν έγκαιρα- μόλις πάρετε το εκλογικό υλικό, ώστε να έχουν φτάσει και ταξινομηθεί για να τα παραλάβουμε το αργότερο το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαΐου 2013.
     Το Δ.Σ. κατά την συνεδρίαση του  ανακήρυξε τους παρακάτω υποψηφίους για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΒΟΒΟΛΙΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΗΛΙΑ
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΛΜΑΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΠΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΠΙΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΡΧΟΝΤΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΟΔΥΣΣΕΑ
ΓΚΙΡΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΙΑΦΟΣ-ΤΣΙΑΡΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


               Μαρία Καπετανίδου                                        Μαργαρίτα Ευθυμιοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: