Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Οριακά γλίτωσε το κάζο η κυβέρνηση στη διαδικασία έγκρισης Αμπατζόγλου για τη διοίκηση του ΟΑΕΔ


Σε ψηφοφορία για γερά νεύρα εξελίχθηκε η διαδικασία έγκρισης του νέου διοικητή του ΟΑΕΔ Θοδωρή Αμπατζόγλου από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής.
Οριακά γλίτωσε το κάζο η κυβέρνηση στη διαδικασία έγκρισης Αμπατζόγλου για τη διΕνώ η κυβέρνηση θεωρούσε δεδομένη την υπερψήφισή του ξαφνικά ο Απόστολος Κακλαμάνης άρχισε να εξαπολύει μύδρους κατά του υποψήφιου διοικητή ενώ και η ΔΗΜΑΡ με τον Βασίλη Οικονόμου εξέφρασε ενστάσεις λέγοντας πως είναι πολύ δύσκολο για την ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσει .
Ετσι προς στιγμή η πλειοψηφία απειλήθηκε. Μάλιστα ο κ. Κακλαμάνης θυμήθηκε και τα πεπραγμένα Αμπατζόγλου στο ΙΚΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «εγώ δεν είναι δυνατόν να ψηφίσω αυτόν που πήρε την φαρμακευτική δαπάνη του ΙΚΑ στα 500 εκατομμύρια ευρώ και την πήγε στα 2,5 δις ευρώ».
Με τις δύο αυτές ενστάσεις η πλειοψηφία διαμορφώνονταν στο 7-8 κατά του κ. Αμπατζόγλου. Η λύση ωστόσο ξαφνικά καθώς η κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και ο Βασίλης Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ δεν ήταν παρόντες την ώρα της ψηφοφορίας με αποτέλεσμα η πλειοψηφία να διαμορφωθεί στο 7-6 υπέρ του κ. Αμπατζόγλου.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: