Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Ραβασάκια από το δήμο Θεσσαλονίκης για τους παράνομους σταυρούς

1200 ευρώ πρόστιμο ανά σταυρό έλαβαν πολλά φαρμακεία της Θεσσαλονίκης λίγο πριν το Πάσχα που είχαν πέραν του ενός σταυρού ανά πρόσοψη, σταυρούς σε κολόνες που κάλυπταν ακόμα και όλο το πεζοδρόμιο και σταυρούς που προεξείχαν της νοητής γραμμής της πολυκατοικίας και έφταναν ακόμα και μέσα στο δρόμο. Ο δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να βάλει σε μια τάξη τις υπερβολές που τα τελευταία χρόνια πολλοί φαρμακοποιοί προέβαιναν με την ανοχή του ΦΣΘ.
Να θυμίσουμε ότι όσα φαρμακεία αντιμετωπίζουν  προβλήματα είτε με δέντρα ή άλλα εμπόδια μπορούν να απευθύνονται στο δήμο και να ζητάν να κλαδεύονται πιο συχνά τα δέντρα ή να συζητούν με το δήμο την επίλυση του προβλήματος τους και να μη προβαίνουν σε αυθαίρετες τοποθετήσεις σταυρών. 
Φαρμακοποιοί που δε θα συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των δημοτικών υπαλλήλων θα κληθούν να πληρώσουν εκ νέου πρόστιμο ενώ φαρμακεία που δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα από τα κλιμάκια του δήμου ίσως να γλιτώσουν το πρόστιμο για το 2013 και ίσως για το 2012.  

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ADMIN, ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΊ; MΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Ή ΤΟ ΔΗΜΟ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 1 ΣΤΑ 2 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΣΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ξέρει ποια διπλανά του φαρμακεία φαγαν πρόστιμα και χαιρεται ο admin.
Είπαμε, αν κλείσει κανας διπλανός αυξάνεται ο τζίρος.

Ανώνυμος είπε...

Ε, δεν καταλαβαίνεις κι εσύ γιατί χαίρεται o admin; Αυτός είναι πρώτη μούρη κάτω από το ΙΚΑ. Τα άλλα φαρμακεία στα στενά και τους παράπλευρους δρόμους που βγάζαν τους σταυρούς παραέξω για να φαίνονται του χαλούσαν το γλύκο. Τωρα θα φαίνεται μόνο αυτός, που ούτως ή άλλως και σταυρό να μην είχε εκεί που είναι το φαρμακείο του αν βγεις από το ΙΚΑ δεν το χάνεις με τίποτα.
Τωρα, μη ρωτάς για τις εφημερείες και τις διανυκτερευσεις, που θα είναι κλειστός αυτός, πώς θα βρίσκει ο κόσμος τους άλλους. Και να μην τυος βρει πάλι καλά του κάθεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος γιατί σιωπά και δε φρόντισε να μη φάμε τα πρόστιμα?

Ανώνυμος είπε...

τσίρκο κάνατε τη Θεσσαλονίκη μια βόλτα στην Αγίου Δημητρίου θα σας πείσει αλλά εδώ ο ίδιος ο σύλλογος έχει κολόνα εκτός των γραφείων τι λέμε τώρα. κολόνες σε κεντρικούς δρόμους με δήθεν πρόσχημα ότι δε φαίνονται. Σε κάποιους δρόμους (Εγνατία, Λαμπράκη κ.α.) διαγωνισμό κάνουν ποιος τον έχει μεγαλύτερο και η κολόνα κολόνα !!! Εμείς μαλάκες είμαστε ?
Αλλά αυτοί με τις κολόνες τυχεροί είναι που δεν έπεσε κανα μηχανάκι πάνω να τον πληρώνουν σε όλη τους τη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που χαίρεσαι με πρόστιμα συναδέλφων σου, σε ένα θέμα που δεν προσβάλει πουθενά τη φαρμακευτική δεοντολογία, δείχνει πόσο αξιολύπητος είσαι!!!

OXYNOYS είπε...

ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ, ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ 1940. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΛΛΟΓ ΜΕ @@@@@ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΗΞΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ....................

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που είναι υπέρμαχοι της παρανομίας αυτοί φέρανε το κλάδο ως εδώ. οι ΦΣ πρέπει να περιφρουρούν το κλάδο από τους παρανομούντες. Ο ΦΣΘ ο ίδιος έπρεπε να περιορίσει τις υπερβολές. Είναι ντροπή εσείς που εκπροσωπείτε το πρόεδρο εδώ να υπερασπίζεστε τη παρανομία.

Αdmin είπε...

ο σύλλογος απλά οφείλει να ενημερώσει άμεσα τα μέλη και να μη τους αφήνει να τρώνε πρόστιμα. Το οξύμωρο πάντως είναι ότι η πλειοψηφία των προστίμων είναι φαρμακεία κεντρικών δρόμων και όχι στενών !!!