Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ από ΣΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Π.Κ !!!!Στον αερα το Π.Κ το 2014!!!!

Από mypharm.gr

Παρ όλη τη θριαμβολογία  για τις δηλώσεις Σαλμα για το ΠΚ στην ουσία πρόκειται για μια παρουσίαση του Μαυρου σε Ασπρο. Πιο συγκεκριμένα ο Σαλμας είπε σήμερα.... "Ότι για τους φαρμακοποιούς για παράδειγμα, στη νέα προγραμματική συμφωνία που θα έχουμε σε λίγες μέρες δεν θα έχει για το 2013 την δέσμευση του να μειωθεί το ποσοστό κέρδους  των φαρμακοποιών μέχρι το 2015. Μεταφέρθηκε αργότερα και θα το ξανασυζητήσουμε.  
Το λέει ξεκαθαρα. Θα μειωθεί ΜΕΤΑ το 2013. Κάτι που μέχρι σήμερα κρυβόταν επιμελώς από τον κλάδο και τα στελέχη του και έσκασε σα βόμβα κατά τη διάρκεια της παράδοσης του υπουργείου.
Με βάση λοιπόν έγκυρη πληροφόρηση από αξιόπιστες πηγές ο επίτροπος Υγείας κ.Καρονε απέκλεισε τη μείωση για το 2013 άλλα το θέτει στην αντζεντα του για υλοποίηση το 2014. Σαφώς μετά την απόλυση των Δ.Υ και το καθεστώς της εφεδρείας ,θα εφαρμοστεί και στα φαρμακεία όπου  η στρατηγική φτωχοποιησης οπου τα καθαρα κερδη θα οδηγησουν στο κλεισιμο και τη φτωχοποιηση πολλλων οικογενειων. Οσο και αν καποιοι θελουν να "ωραιοποιησουν" τις δηλώσεις του Σαλμά η πραγματικοτητα ειναι αμίλεικτη. Σιγουρο αυτοί που θριαμβολογούν πονταρουν στην τροφή από τα φαρμακεία πτωματα-θυματα της πολιτικής αυτής.Αλλά και αυτοι εχουν λίγα τα ψωμιά τους. Η κυβερνηση που στηριξαν και καλυπτουν η οποια μετετρεψε τα αποθεματικα των ταμειων σε ομολογα και κουρευτηκαν αναιμακτα τα χρηματα των ελληνων θα κανιβαλισει και τα τσιράκια τους γιατι δεν εχουν μεινει και πολλοι ακόμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

- Μαρ΄ Κερασούλααα, που ίσι μαρή? Άνιξε μ'. - Έλα μα Φταλίτσα, καλημέρα. Μπέκα μέσα. -Κάνι καφέ καλέ, θα σι πω κι του φλιτζάνι. -Διν μπορώ μα χαζιά τώρα, διν βλιέπς που προσπαθώ να ξιπακιτάρου αυτό το δέμα...βάλι μόνη σ' νιρό στου μπρίκι.- 'Αααιι, τι είνι ευτούνου του δέμα μα Κερασούλα μ' ? -Α τι να σι πω Φταλίτσα, παρήγγειλα απ΄ την τηλιόρασι τα άπαντα του Πλάτουνα και του Αριστουτέλ' να 'χω να διαβάζου τα απουγεύματα μετά το ξεβουτάνισμα. Δώδεκα τόμοι, μι... -κάτσι να δεις πως του είπι ευτούνος- μι δέσιμο από δέρμα γκαμήλας. -Αι στου καλό Κερασούλα, τι μι λές ? -Αλλά κάτσι μαρή, ιδώ μέσα έχ' κι 2 τόμους δώρο λέει του χαρτί....Ούι !? "ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ".....
Δεν έχετε ψωμί ? Φάτε κρουασάν !