Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Στα μικρά νοσοκομεία οι χρόνιοι πάσχοντες, λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός είπε ότι είμαστε η μόνη χώρα όπου οι πολίτες τρέχουν στα νοσοκομεία χωρίς λόγο και έφερε ως παράδειγμα το τσίμπημα μιας μέλισσας

Η αποσυμφόρηση των μεγάλων νοσοκομείων μέσα από τη μεταφορά των χρονίων πασχόντων στα μικρά νοσοκομεία, είναι ένας από τους στόχους για την αναδιαμόρφωση του συστήματος Υγείας, αποκάλυψε ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο υπουργός Υγείας είπε ότι θα ήταν καλό να πηγαίνουν στα νοσοκομεία μόνο όσοι έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Μάλιστα, αναφερόμενος στο θέμα της δυνατότητας εξυπηρέτησης των πολιτών ο υπουργός σημείωσε ότι είμαστε η μόνη χώρα όπου οι πολίτες τρέχουν στα νοσοκομεία χωρίς λόγο και έφερε ως παράδειγμα το τσίμπημα μιας μέλισσας.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στην Χρυσή Αυγή και στην χθεσινή διανομή τροφίμων «μόνο σε Έλληνες» στα γραφεία του κόμματος.

«Όσο λύνουμε τα προβλήματα της χώρας τόσο θα υποχωρεί το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής», εκτίμησε ο υπουργός Υγείας και έκανε λόγο για ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο φαινόμενο το οποίο κρύβει «τρομερό κίνδυνο αποσταθεροποίησης και διχασμού».

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, «περνάμε δύσκολα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι χάνουμε την ελευθερία και τη δημοκρατίας μας», ενώ πρόσθεσε πως η Χρυσή Αυγή βλάπτει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: