Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΣ Θεσσαλονίκης: 2η εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

  Aγαπητοί συνάδελφοι

Πριν λίγους μήνες δημιουργήσαμε την τράπεζα αίματος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία (δεδομένων των περιστάσεων και του ελάχιστου χρόνου που είχαμε στην διάθεσή μας) την πρώτη αιμοδοσία του συλλόγου μας.

Μ' αυτόν τον τρόπο στηρίξαμε έμπρακτα τους συναδέλφους που είχαν ανάγκη αίματος, είτε οι ίδιοι είτε συγγενικά τους πρόσωπα, αλλά πρωτίστως στηρίξαμε τις μονάδες αιμοδοσίας της χώρας μας, όπου οι ανάγκες αίματος είναι διαρκείς και αυξανόμενες. Ήδη αρκετές από τις φιάλες που συγκεντρώσαμε έδωσαν λύση στις ανάγκες των συναδέλφων που τις χρειαζόταν επιτακτικά.

Παράλληλα, αποδείξαμε για άλλη μια φορά, πως η καθημερινή και πολύπλευρη προσφορά μας προς την κοινωνία, ξεφεύγει από τα στενά όρια του φαρμακείου μας και διατρανώνεται συλλογικά σε μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης, την προσφορά αίματος. Η δεκάλεπτη και ανώδυνη διαδικασία της αιμοδοσίας δεν κοστίζει τίποτε, αλλά έχει ανεκτίμητη αξία για τον λήπτη.

Σας καλούμε λοιπόν όλους να συμμετάσχουμε και να στηρίξουμε την εκδήλωση αυτή του Συλλόγου μας. Δέκα λεπτά από τον χρόνο μας αποτελεί σημαντική προσφοράς ζωής και δεν θα μας βγάλει από το πρόγραμμά μας. Αντίθετα, η μαζική συμμετοχή μας θα ενισχύσει την προσπάθεια αυτή.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

στα γραφεία του Συλλόγου μας από τις 9:00 έως τις 13:00 και είναι ανοιχτή εκτός από τα μέλη του συλλόγου και τα μέλη των οικογενειών τους, και για τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του ΣΥ.ΦΑ. αλλά και σε γνωστούς και φίλους.

Το αίμα είναι ζωή. Δώστε αίμα, σώστε μια ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: