Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

ΚΙΝΕΦ : Απολογία Θεοδοσιάδη η επιστολή του.


Η επιστολή Θεοδοσιάδη, προέδρου του ΠΦΣ, προέδρου του ΦΣΘ και αντιπροέδρου του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης προς τους φαρμακοποιούς για να ζητήσει τη στήριξή τους για τις προσεχείς εκλογές δεν ήταν παρά μια απολογητική προσπάθεια για όλα όσα συνέβησαν τα 3 τελευταία χρόνια.
Αγνοεί το γεγονός ότι στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τη πολιτική Αμπατζόγλου που επιβραβεύτηκε με κυβερνητική θέση, για να πάρει το δαχτυλίδι στη προεδρία του ΠΦΣ. Αγνοεί επίσης το γεγονός ότι πρόδωσε την απεριόριστη εμπιστοσύνη που του είχαν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης μετριάζοντας αριστοτεχνικά τις αντιδράσεις και οδηγώντας τους στην απογοήτευση και στη πίστη ότι ο κλάδος οδηγείται νομοτελειακά ως πρόβατο επί σφαγής. 
Εμείς ως ΚΙΝΕΦ πιστεύουμε ότι υπάρχει διαφορετικός δρόμος και καθαρή πρόταση μακρυά από ιδιοτελή συμφέροντα όπως εκφράζεται μέσα από τη Πανελλήνια Φαρμακευτική Συμμαχία. Η Κίνηση Νέων Φαρμακοποιών - Κίνηση Ενωμένων Φαρμακοποιών θα αγωνιστεί για τη μεγάλη αλλαγή και τη μεγάλη ανατροπή ώστε να ξεκινήσουμε και να ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ τις βάσεις για νέες διεκδικήσεις. 
Ζητάμε τη στήριξη όλων των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης ώστε να αλλάξουν οι συσχετισμοί σε επίπεδο ΠΦΣ. Να αλλάξουν οι γνωστές μαριονέτες - μαζορέτες αντιπρόσωποι που εκπροσωπούν τη Θεσσαλονίκη στον ΠΦΣ και να αντικατασταθούν από νέους δραστήριους και ανεξάρτητους που θα ψηφίζουν με βάση το συλλογικό συμφέρον και όχι βάση εντολών. 

Εκ της ΚΙΝΕΦ 
Κίνηση Νέων Φαρμακοποιών - Κίνηση Ενωμένων Φαρμακοποιών 
                            Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη  

Δεν υπάρχουν σχόλια: