Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

Φαρμακευτική Συμμαχία Ιωαννίνων: Διακήρυξη, υποψήφιοι για αρχαιρεσίες 24/11


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε λίγες μέρες καλούμαστε να αναδείξουμε τους εκπροσώπους μας τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο.Οι εκλογές που έρχονται είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τον κλάδο μας,αφού τα προβλήματα όλο και πληθαίνουν.

Το Φαρμακείο βάλλεται. Αυτό είναι το δεδομένο. Το ζητούμενο είναι τι θα κάνουμε για να προασπίσουμε και να θωρακίσουμε το επάγγελμά μας την τριετία που έρχεται.

Τα διαπιστευτήρια μας τα έχουμε δώσει όταν ήμασταν αυτοί που...


... κρατήσαμε «ζωντανό» τον Σύλλογο μας εν μέσω τρικυμίας και κινητοποιήσεων,ήμασταν παρόντες σε κάθε αγωνιώδες τηλεφώνημα συναδέλφου για οποιαδήποτε θέμα,βγήκαμε μπροστά απέναντι στη λάσπη που δεχόμασταν ως φαρμακοποιοί από τα ΜΜΕ με συχνές παρεμβάσεις σε τηλεοπτικά κανάλια,εφημερίδες αλλά και αναρτήσεις στο Διαδίκτυο.

Κανείς δε μπορεί να μας κατηγορήσει για την ηθική μας ακεραιότητα.Κανείς δε μπορεί να μας ψέξει για απειρία στην διαχείριση κρίσεων αλλά και ζητημάτων της καθημερινότητας,μιας και οι περισσότεροι από μας έχουν εμπειρία από διοικητικές θέσεις.

Είμαστε αποφασισμένοι να «τσαλακωθούμε» για το καλό του κλάδου μας.Είμαστε αντι-συστημικοί με το υπάρχον καθεστώς του ΠΦΣ και το δηλώνουμε ξεκάθαρα,επιζητούμε την αλλαγή και θα παλέψουμε για αυτήν.

Ο αντιπρόσωπός μας στον ΠΦΣ δεσμευόμαστε ότι θα μεταφέρει αυτούσιες τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης ακόμα και τον παλμό της με κάθε δυνατό μέσο.

Είμαστε μια ομάδα νέων σε ηλικία συναδέλφων.

Με όρεξη,χρόνο,θέληση για προσφορά και δημιουργία.

Με οράματα,ανοιχτό μυαλό και ιδέες για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας.

Με διάθεση για συνεργασία με όλους τους συναδέλφους.

Δεσμευόμαστε ότι θα δουλέψουμε σκληρά.

Δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για σας,γιατί είμαστε ένας από σας.Καθημερινά βιώνουμε τα προβλήματα του πάγκου,τα άγχη και τις ανησυχίες του απλού φαρμακοποιού.

Αυτά ακριβώς θα κοιτάξουμε να ελαφρώσουμε,να επιλύσουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό ώστε να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη και να απολαμβάνουμε όλοι μας το λειτούργημα που επιτελούμε.

Το ωράριο λειτουργίας,ο διανεμητικός λογαριασμός,οι τακτικές ενημερώσεις σε θέματα καθημερινότητας,η λειτουργία του Πειθαρχικού,οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες μεσω του site μας αποτελούν πρωταρχικό μας μέλημα ανάμεσα σε πολλά άλλα κρίσιμα ζητήματα.

Θαύματα προφανώς και δε μπορούμε να κάνουμε.Υποσχόμαστε όμως να αγωνιστούμε με όπλα το πείσμα και το δυναμισμό που μας δίνει το νεαρό της ηλικίας μας αλλά και η ωριμότητα του χαρακτήρα μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 24 Νοεμβρίου,

Δώστε μας τη δυνατότητα να σας εκπροσωπήσουμε.

Δώστε μας τη δυνατότητα να αγωνιστούμε για σας.

Απευθυνόμαστε και στο νου αλλά και στην καρδιά σας...Φαρμακευτική Συμμαχία Ιωαννίνων

Υποψήφιοι για Δ.Σ. 

Ντούσκας Θεόδωρος

Κακοσίμος Χρήστος

Παπαγεωργίου Γεώργιος

Μποβίλας Βασίλειος

Μήτρικας Δημήτριος

Γκαραλάνης Μιχαήλ

Σκανδάλης Ιωάννης

Υποψήφιοι για Πειθαρχικό

1.Παπαγεωργίου Γεώργιος

2.Μήτρικας Δημήτριος

Αναπληρωματικοί

1.Γκαραλάνης Μιχαήλ

2.Σκανδάλης Ιωάννης

Υποψήφιοι για ΠΦΣ

1.Κακοσίμος Χρήστος

Αναπληρωματικός 

1.Ντούσκας Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: