Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ

  Η για δεύτερη φορά συνεχιζόμενη τακτική της ΑΕΣΠ, παρά τις συμβουλές μας να σεβαστεί την διαδικασία των εκλογών, να τοποθετεί σε τσουβάλια τους εκλεγμένους εκλέκτορες, χαρακτηρίζοντάς τους ουσιαστικά υποχείρια δικά της και κατ’ επέκταση της Κυβέρνησης, προκαλεί  δυστυχώς αλγεινή εντύπωση.
Οι εκλέκτορες ούτε αρνιά είναι να τα βάζεις σε μαντρί, ούτε ακολουθούν διατεταγμένη πολιτική. Είναι εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων συλλόγων τους , μεταφέρουν στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο τις εντολές των Γενικών  Συνελεύσεών τους και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιδιοκτησία  κανενός.
Κατανοούμε πλήρως την απελπισία στην οποία βρίσκονται οι αγαπητοί συνάδελφοι της ΑΕΣΠ και την απεγνωσμένη τους προσπάθεια να αντιστρέψουν το βαρύ κλίμα στο οποίο βρίσκονται .
Κατανοούμε επίσης την απεγνωσμένη προσπάθεια που κάνουν να αποτρέψουν την επερχόμενη όπως φαίνεται ανατροπή του  σκηνικού εκπροσώπησης του κλάδου.
Όμως , από τα μηνύματα που εκπέμπονται απ’  άκρη σ’ άκρη της  Ελλάδας, ο κλάδος είναι πλέον πλήρως συνειδητοποιημένος, αντιλαμβάνεται τις απειλές και τις προκλήσεις που διαγράφονται στον ορίζοντα  και δεν ξεχνά ούτε παραγράφει συμπεριφορές και νοοτροπίες που τον πλήγωσαν τον αδίκησαν και τον υποβάθμισαν .
Ελπίζουμε η  ΑΕΣΠ στην επόμενη ανακοίνωσή της να λάβει υπ’ όψιν της όλα τα ανωτέρω , και να δείξει την αρμόζουσα υπευθυνότητα  και σοβαρότητα στην διαδικασία των εκλογών.

                                                                                          ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: