Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ:ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

Συνάδελφοι
Διαβάσαμε με προσοχή τη ΔΗΛΩΣΗ του προέδρου ΠΦΣ που μας αφορά.
Θέλουμε να παρατηρήσουμε κατ αρχήν, το επίπεδο, το ύφος κ το ήθος της γλώσσας που χρησιμοποιεί...Δεν μπορεί να είναι κείμενο ενός αξιόπιστου προέδρου δευτεροβάθμιου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας. .
Επί της ουσίας των θεμάτων, θέσαμε προβληματισμούς και ερωτήματα και λάβαμε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, ύβρεις κ ειρωνείες.
" Παλαιά του τέχνη κόσκινο" η παραποίηση, το ψεύδος και πάνω απ όλα η σκοπιμότητα...
Ρωτήσαμε γιατί δεν ήταν σε γνώση του ΔΣ ΠΦΣ , το συνυποσχετικό που είχε ετοιμάσει από τις αρχές Αυγούστου, -πριν τις συναντήσεις των φορέων στο Υπουργείο- για συμφωνία με τον Υπουργό, χωρίς να γνωρίζει(;) τα θέματα!!
Μας λέει ότι "επανέφερε" πρόταση του ΔΣ της ΟΣΦΕ, 3 χρόνια πρίν επί Κατσέλη....Ψέμα 1ον, τότε η πρόταση του ΔΣ της ΟΣΦΕ αφορούσε ΄΄ θεσμοθέτηση του οργάνου των εμπλεκομένων στη φαρμ. Αγορά΄΄, όπως σ όλες τις χώρες της ευρωζώνης συμβαίνει. Τι σχέση μπορεί να έχει μια δημοσίως διατυπωθήσα πρόταση Οργάνου, με ένα κείμενο με υπογραφές προέδρου ΠΦΣ κ Υπουργού, εν αγνοία του ΔΣ ΠΦΣ ,ακόμη και του ΓΓ και πόση νομιμότητα μπορεί να έχει με μόνη υπογραφή προέδρου , χωρίς αυτήν του ΓΓ ?
Αυτό καταγγείλαμε κ στο ΔΣ του ΠΦΣ δια των αντιπροσώπων μας ως ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών, ρωτώντας μάλιστα, γιατί -ως γνώστης των ευρωπ. θεμάτων - απουσίαζε ο ΓΓ....Μας απαντήσατε ότι τυχαία βρέθηκε εκεί ο Θ. Παπαθανάσης....Τυχαία σε 4 συναντήσεις..;
Αυτό το Συνυποσχετικό, ουδέποτε μέχρι σήμερα το δώσατε στα μέλη του ΔΣ, ούτε βέβαια στους ΦΣ ή την ΓΣ ΠΦΣ !.....
Ψέμα 2ον...Γράφετε -χωρίς ντροπή- "τι μιλάτε 10 ψήφους πήρατε" στην ονομ.ψηφοφορία ,στη ΓΣ....

α) Εμείς προτείναμε ονομαστική ψηφοφορία,
β) Αρκετοί από εμάς, πριν γίνει το χάος μεταξύ σας με τις προτάσεις, ψηφίσαμε ..." την πρόταση Αμπατζόγλου" για "συνέχιση διερεύνησης ίδρυσης Επαγγ.Ταμείου κ ολοκλήρωσης των απαραιτήτων μελετών κλπ "...κ όλα αυτά είναι όχι μόνον μαγνητοφωνημένα στα πρακτικά ,αλλά ήταν και σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο...ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΑΡΧΗΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ !
γ) Αυτή η ...απέχθειά σας κ η έλλειψη κάθε σεβασμού στην όποια μειοψηφία, δείχνει την νοοτροπία σας περί Δημοκρατίας...είστε της σχολής δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε..Η προτίμησή σας σε "κουβέντες πίσω από κλειστές πόρτες", μόνον με κομματικούς σας φίλους, αποδεικνύουν λογική αυταρχισμού κ κομματικού εναγκαλισμού...
δ) Θέλατε να περάσει, με αυτή την δεδομένη σύνθεση ΔΣ κΓΣ, εδώ κ τώρα εκταμίευση των 55εκ του ΚΑΕΦ ! Γι αυτό κ η έκρηξη η δική σας κ του Κούβαρη κατά ακόμη κ του Αμπατζόγλου...όπως ακριβώς και στη ΓΣ του Σεπτ 12, όταν ο Κλάδος ΜΠΟΡΟΥΣΕ να προχωρήσει ΕΝΩΜΕΝΟΣ και τον διασπάσατε!!
ε) Δηλώνετε σ όλους τους τόνους κ χώρους αποφάσεις του υπουργείου για τα σοβαρότερα θέματα του κλάδου , χωρίς το ΔΣ, η ΓΣ ή οι τοπικοί ΦΣ να γνωρίζουν οτιδήποτε...Που τα συμφωνήσατε όλα αυτά, με ποίων έγκριση ; και μας εγκαλείτε μάλιστα γιατί δεν μιλήσαμε στην ΓΣ. Μια ΓΣ που φροντίσατε και ξεκίνησε η μακρόσυρτη ενημέρωση σας για αυτά τα θέματα, κατά τις 4.00 ενώπιον 30-35 ατόμων και στις 5.00 περίπου που τελειώσατε είχαν μείνει στην αίθουσα περίπου 15 συνάδελφοι . Και μόλις τελειώσατε μας είπατε « ευχαριστούμε για την υπομονή σας, γεια σας, τελειώσαμε! »
Συνάδελφοι,
Έχουμε πει την άποψή μας για το παρόν ΔΣ του ΠΦΣ κ δυστυχώς την ΓΣ , όταν αυτοκαταργήθηκε μόνη της πέρυσι, που επικρότησε την ενέργεια του προέδρου να σταματήσει τις κινητοποιήσεις του Κλάδου από τηλεοράσεως πριν ακόμη ξεκινήσει η ΓΣ τις εργασίες της κλπ, κλπ ....Βέβαια με επιβραβεύσεις και κυβερνητικές καριέρες....
Τέλος πρόεδρε, άφησέ μας εμάς να ασχολούμαστε με τον Νερούντα κ τον Αινστάιν, γνωρίζουμε ότι σου ταιριάζουν καλύτερα οι παρέες του Πανίκα.....
Συνάδελφοι,
Τα ίδια κ τα ίδια.. ΔΕΝ αλλάζουν αυτοί μυαλά κ τρόπο Διοίκησης !
ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ φαρμακοποιών

Δεν υπάρχουν σχόλια: