Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Συνεχίζει τις κουτοπονηριές ο Κ.Θεοδοσιάδης

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ, πρόεδρος του ΦΣΘ, αντιπρόεδρος του ΣΥΦΑ και εν δυνάμη πρόεδρος και άλλων συμβουλίων καθώς αυτός είναι ο στόχος του κατά τα φαινόμενα, στέλνει μέσω ΣΥΦΑ και με φάκελο του συλλόγου μόνο τη δικιά του επιστολή και το δικό του ψηφοδέλτιο προς τους συναδέλφους. 
Το μοναδικό αυτό φαινόμενο στα χρονικά των εκλογών δείχνει το άγχος που έχει η παράταξη Θεοδοσιάδη για αυτές τις εκλογές καθώς βλέπει το κλίμα που διαμορφώνεται πανελλαδικά αλλά κυρίως στη Θεσσαλονίκη. 
Οι συνάδελφοι κατάλαβαν το παιχνίδι που παίχτηκε στις πλάτες τους και αποφασίζουν να αλλάξουν σελίδα. 
Το άγχος όμως του εν λόγω προέδρου είναι μεγαλύτερο όχι μόνο για την ήττα που θα υποστεί αλλά και για τον έλεγχο που θα ασκήσει το νέο διοικητικό συμβούλιο προς την απελθούσα διοίκηση. 
Ζητάμε άμεσα να αποστείλετε όλες τις επιστολές των παρατάξεων όπως αποφασίζεται σε κάθε προεκλογική περίοδο και σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη των συναδέλφων.
Σας πήρανε πλέον χαμπάρι και οι πέτρες.

Εκ της ΚΙΝΕΦ- Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

Με βάση το γραμματεα του συλλόγου λοιπόν η παράταξη "Συμμαχία-κινεφ" ενώ είχε ενημερωθεί έγκαιρα για τον χρόνο παράδοσης των προεκλογικών εντύπων έφεραν το δικό τους έντυπο 4 μέρες μετά την προκαθορισμένη συμφωνία.
Παρόλα αυτά, ο Σύλλογος θα το φωτοτυπήσει και θα το μοιράσει και το δικό τους προεκλογικό υλικό, αν και θα μπορούσε να αρνηθεί..

Ανώνυμος είπε...

το θέμα είναι ότι δεν έστειλε καμία από τις άλλες 3 παρατάξεις.μόνο τη δικιά του. δηλαδή όλοι καθυστέρησαν? ας αφήσουν τα σάπια.
πάλι καλά να λέμε βέβαια που δεν μας έστειλε και σταυρομένα ψηφοδέλτια !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΦΣΘ ΤΟΤΕ SORRY ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΕΦ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

ΕΔΩ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΠΑΤΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...


ΚΑΙ ΑΝΤΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ Π.Χ. ΚΑΝENAΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΕ Η ΟΧΙ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΛΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ, ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΟΜΠΑ ΓΙΝΑΝ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

εδώ γελάμε. δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις μαζί και ο Καραγεωργίου καθυστέρησαν !!! και αφού κανένας δεν έστειλε το πρόγραμμά του αποφάσισαν να το στείλουν μόνη τους !!!
μας φλομώσατε στα παραμύθια. αλλά βέβαια παλιά μου τέχνη κόσκινο

Artemis είπε...

Δε νομίζω να έχει ανάγκη η ΚΙΝΕΦ την έγκριση του προέδρου ή του γραμματέα για την αποστολή του έντυπου υλικού της. Το έπραξε από μονη της και με δικά της έξοδα πριν απ'όλους.

Ίσως όμως θα έπρεπε να αναρωτηθούμε γιατί είχαν ανάγκη ο πρόεδρος και ο γραμματέας να αποφευχθεί η αποστολή των προεκλογικών εντύπων της ΚΙΝΕΦ.

Ή ίσως απλά αρκεί να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εκλογών να μας δώσουν τις απαντήσεις.