Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

ΚΙΝΕΦ: Τα γραφεία του συλλόγου δεν είναι προεκλογικό κέντρο κανενός

Η Κίνηση Νέων και Ενωμένων φαρμακοποιών - Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη διαπίστωσε ότι κατά τη παράδοση συνταγών μοιράζεται έντυπο υλικό από τα γραφεία του συλλόγου που προβάλει το πρόεδρο του ΠΦΣ, πρόεδρο του ΦΣΘ και αντιπρόεδρο του ΣΥΦΑ.
Ζητάμε άμεσα να αποσυρθεί το συγκεκριμένο προπαγαδιστικό περιοδικό το οποίο δε γνωρίζουμε με ποια απόφαση διοικητικού συμβουλίου και με ποιο τρόπο παραλήφθηκε. 
Τέτοιες κινήσεις δυστυχώς θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα και προσβάλλουν ακόμα και τη προσπάθεια των συνυποψηφίων του στο ίδιο ψηφοδέλτιο. 
Αυτές οι αθέμιτες πρακτικές του κ. Θεοδοσιάδη αναδεικνύουν για άλλη μια φορά το τρόπο διοίκησης των συλλόγων των οποίων ηγείται αλλά και προσβάλλουν τη νοημοσύνη των συναδέλφων.
Η απάντηση θα δοθεί στη κάλπη. 

Εκ της ΚΙΝΕΦ 
Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κριμα που συμμετεχουν και οι υπαλληλοι του φσθ σ' αυτο το αισχος προτρεποντας συναδελφους να παιρνουν το εντυπο υλικο...για τους αλλους τι να πουμε...σκουληκια γεννηθηκαν και σκουληκια θα πεθανουν...

Ανώνυμος είπε...

Εσείς όταν θα βγείτε στην διοίκηση να τους απολύσετε και να απαγορεύσετε την κυκλοφορία φαρμακευτικών και άλλων προπαγανδιστικών περιοδικών όπως Φαρμακευτικός Κόσμος, Φαρμακόγλωσσα, Φαρμακευτικό δελτίο, Φαρμακευτικά και επίκαιρα κ.α. Πως τολμούν να δημοσιεύουν συνέντευξη του προέδρου του ΠΦΣ χωρίς την έγκριση του ΔΣ του τοπικού συλλόγου.