Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

ΚΙΝΕΦ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :

ΝΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ.

Εμείς οι φαρμακοποιοί που συμμετέχουμε στη ΚΙΝΕΦ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ζητούμε την άμεση σύγκληση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβούλιου του ΦΣΘ. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος (μειώσεις τιμών, ΜΗΣΥΦΑ στα «Super Market», ωράριο κτλ) είναι σήμερα ιδιαίτερα οξυμένα και απαιτούν εγρήγορση και άμεση αντιμετώπιση. Για τον λόγο αυτό ζητάμε την επίσπευση της σύγκλησης του νέου διοικητικού συμβουλίου. Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση. Οι φαρμακοποιοί πρέπει να προλαβαίνουν, να προηγούνται και να μην έπονται των εξελίξεων όπως μας συνήθισε η απελθούσα διοίκηση του ΦΣΘ
Δηλώνουμε προκαταβολικά ότι στο νέο Δ.Σ. θα θέσουμε ως άμεση προτεραιότητα την αποπληρωμή των παλαιών χρεών του ΔΙΛΟΦ.
 Εδώ και ενάμιση χρόνο ακούμε  διάφορες δικαιολογίες από  την  απελθούσα διοίκηση του ΦΣΘ.
·        Άλλοτε μας έλεγαν  ότι, όπου να ‘ναι παίρνουμε τα λεφτά
·        Άλλοτε μας έλεγαν ότι, ψηφίστηκε μια τροπολογία και θα τα πάρουμε τα λεφτά  (άραγε πόσες «ντροπολογίες» ακόμα θα χρειαστούν;)
·        Άλλοτε ενέπλεκαν ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό και μας έλεγαν πόσο εξοργισμένος είναι που δεν πληρώνονται τα ληξιπρόθεσμα χρέη του ΕΟΠΥΥ, ενώ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»
Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι εδώ και ενάμιση χρόνο κανείς δεν υλοποίησε τις οργισμένες εκκλήσεις του Πρωθυπουργού για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών ;
Εμείς δεν πιστεύουμε καμία από αυτές τις δικαιολογίες και πιστεύουμε πως είναι στάχτη στα μάτια των φαρμακοποιών.
Για αυτό και δεσμευόμαστε ότι στο πρώτο Δ.Σ. του ΦΣΘ μετά τη σύγκληση σε σώμα, θα ζητήσουμε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Δημήτριο Κοντό και τον Υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνιο Μπέζα  ώστε να τελειώσει αυτή η κοροϊδία.
Ο εμπαιγμός με τα λεφτά των συναδέλφων δεν μπορεί να συνεχίζεται άλλο. Οι φαρμακοποιοί έχουν το  δικαίωμα να ξέρουν πότε ακριβώς θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους.

Για τη  ΚΙΝΕΦ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: