Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Η Γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε τίτλους.

   
 Τι ακούσαμε από άτομα της παράταξης Θεοδοσιάδη και τον ίδιο το πρόεδρο του ΠΦΣ. 
Δεν ζητάμε ισοδύναμα γιατί έτσι παραδεχόμαστε την ήττα μας, γιατί έτσι παραδίδουμε κεκτημένα του κλάδου !!! Αν είναι δυνατόν !!!   
Δεν κάνουμε κινητοποιήσεις προς το παρόν. Κινητοποιήσεις θα γίνουν μόνο όταν το πει ο πρόεδρος. Χαρακτηριστικά ανέφερε όταν σας πω εγώ !!! (δηλ. L' etat c'est moi) 
Ο πρόεδρος τρέχει κάθε μέρα για τον κλάδο και πρέπει να τον ευχαριστούμε !!! (Η μετριοφροσύνη είναι αρετή κύριε πρόεδρε. Αλλά βέβαια όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και όχι από το πόσο τρέχουμε.) 
Δεν έγιναν κινητοποιήσεις για τα συμπληρώματα διατροφής γιατί ήταν Ευρωπαϊκή οδηγία. Δηλαδή, εν ολίγης μας είπε ότι οτιδήποτε είναι Ευρωπαϊκή απαίτηση πρέπει να πειθαρχούμε !!! 
Δύο ώρες μονόλογος από τον απερχόμενο πρόεδρο του ΠΦΣ το συμπέρασμα ήταν ότι όλα είναι υπό έλεγχο αλλά να είμαστε και σε ετοιμότητα. 
Άδειασε το γραμματέα του για τη πρότασή του για μαύρα περιβραχιόνια αλλά δεν απάντησε στη πρόταση για αποχή από την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Το μότο που φορέθηκε πολύ και από πολλούς και σε αυτή τη ΓΣ ήταν η ενότητα όπως και οι συνενώσεις φαρμακείων. Λόγια λόγια και μόνο λόγια. 
Ο κόσμος έφυγε από τη ΓΣ μάλλον μπερδεμένος αλλά με ένα αίσθημα ικανοποίησης ότι για λίγο ακόμα θα παραμείνει ζωντανός. Απόφαση δεν υπήρξε !!! 
Η συνέχεια επί της οθόνης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 
Καλή δύναμη.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ!