Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Νέα απαίτηση ΕΟΠΥΥ: Θα πρέπει να αποστέλουμε αρχές κάθε μήνα αναλυτικές καταστάσεις με τις αγορές φαρμάκων απευθείας από εταιρείες!

   Εάν κάποιοι πιστεύατε ότι η γραφειοκρατία που μας επιβάλει ΕΟΠΥΥ θα εξαντλείτο στα ξεχωριστά τιμολόγια των εμβολίων, στα μονόευρα κλπ. κάνατε λάθος.

Η γραφειοκρατία που μας επιβάλει ο ΕΟΠΥΥ αγγίζει τα όρια πλέον της... τρέλας! Με νέο έγγραφό του ο οργανισμός μας γνωστοποιεί πως πλέον από δω και πέρα,εφόσον αγοράζουμε φάρμακα απευθείας από εταιρείες (direct-to-pharmacy), θα πρέπει να αποστέλουμε το αργότερο εως την πέμπτη εργάσιμη κάθε μήνα αναλυτικές καταστάσεις στις οποίες θα καταγράφονται τα εν λόγω φαρμακευτικά σκευάσματα (είδος, ποσότητα) καθώς και την ποσότητα από αυτά που χορήγησαν σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ!

Δηλαδή ο ΕΟΠΥΥ ζητά πίσω το χονδρεμπορικό κέρδος το οποίο εφόσον δεν παρεμβάλλεται χονδρέμπορας στην διανομή του φαρμάκου δεν θέλει (και σωστά) να το πληρώνει στην τιμή!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KAI ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΩΣΩ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΟΠΥΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ??????
ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ??? ΣΤΟ ΤΣΑΥ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ??? ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ????