Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

ΚΙΝΕΦ - Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη: Είμαστε ενωμένοι στο κοινό αγώνα.

  Η ΚΙΝΕΦ- Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη συμμετέχει στην απεργία που προκήρυξε ο ΠΦΣ και με αίσθημα ευθύνης στηρίζει τις κινητοποιήσεις. Είμαστε ενωμένοι απέναντι στα δύσκολα διότι τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι από τη τρόικα απειλούν τη βιωσιμότητα του συνόλου των φαρμακείων. 
Παράλληλα, καταγγέλλουμε τον υπουργό ανάπτυξης κ. Χατζιδάκη ως εκπρόσωπο της συντεχνίας των ιδιοκτητών ΣΜ και καλούμε τον πρωθυπουργό και το κόμμα της ΝΔ να πάρει κεντρική θέση. 
Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ορισμένοι ότι το φάρμακο συνταγογραφούμενο ή μη δεν είναι καταναλωτικό προϊόν και δεν μπορεί να ακολουθεί τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς. Οι αναρχοφιλελεύθερες και ακραίες απόψεις που ακούγονται το τελευταίο καιρό και αφορούν το φάρμακο και το φαρμακείο δε μπορούμε παρά να τις εκλάβουμε ως φωνές συμφερόντων που προσπαθούν να εισβάλουν βίαια στην Ελληνική κοινωνία με οποιαδήποτε κόστος για τη δημόσια υγεία.

Εκ της ΚΙΝΕΦ- Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη

Υ.Γ. Αντιπαρερχόμαστε τις προβοκατόρικες΄και ψεύτικες διαρροές των γνωστών αγνώστων μέσα από κοινωνικά δίκτυα λέγοντας ότι μέλος της παράταξής μας δε θα απεργούσε θέλοντας να κάνουν σπέκουλα ακόμα και τώρα που ο κλάδος δίνει σύσσωμος σκληρό αγώνα. Ντροπή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: