Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Χρήστος Λαγός: «Στο καλό και να μη μας γράφετε!!!»

   Συνάδελφοι το τελευταίο καιρό βιώσαμε δυστυχώς όλοι τις απάνθρωπες επιπτώσεις του μνημονίου που κάθε άλλο, έβλαψαν με ένα βάρβαρο τρόπο και το κλάδο μας του οποίου οι συνέπειες είναι γνωστές σε όλους μας. Όπως επίσης και τη στάση των μεγαλοσυνδικαλιστών μας, όπου αν βρεθεί κάποιος να τη χαρακτηρίσει αμυντικά ηρωική τουλάχιστον, είναι βέβαιο πως φανερά θα εποφθαλμιά λίγη συνδικαλιστική-πολιτική αίγλη.

Είναι ντροπή που ακόμη και σήμερα αυτούς τους δύσμοιρους τους φαρμακοποιούς δε τους έχει ενημερώσει κανείς για το τι συνέβη πραγματικά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις διαπραγματεύσεις του πολυνομοσχεδίου που χαντάκωσε το παρόν και το μέλλον αυτού του κλάδου.. Και όχι μόνο αυτό αλλά κάποιοι έχουν το θράσος, τώρα, να έρχονται ωσάν Κολοκοτρώνηδες επάνω στο άλογο και να ξανά διεκδικούν τι? Τι ρε γαμώτο? Τις θέσεις στο προεδρείο του Π.Φ.Σ.. Μάλιστα…

Κύριοι μας ενημερώσατε ποτέ τι συνέβη πραγματικά? Γνωστοποιήσατε τη θέση σας και τις αντιδράσεις σας ως προς το νομοσχέδιο σε όλους εμάς? Καταγγείλατε αυτούς που έκλεψαν τα όνειρα μας? Όχι σαφώς. Απλά με παχιά και στομφώδη λόγια κάνατε τους ήρωες κατηγορώντας παράλληλα τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ότι τρομολαγνεί και υπερβάλλει. Μήπως λέω, μήπως εσείς κοιμόσασταν τον ύπνο του δικαίου? Γιατί αν ναι, τότε είστε ανάξιοι για οποιοδήποτε πόστο όχι μόνο συνδικαλιστικό γιατί στη τελική, ο συνδικαλισμός γι αυτούς που πραγματικά έχουν καθαρή συνείδηση δεν είναι αυτοσκοπός αλλά μέσο προστασίας του κλάδου που εκπροσωπούν.

Ότι είχατε να πράξετε το πράξατε. Μας ρίξατε πιο βαθιά και από τα Τάρταρα και τώρα σε όλους τους συναδέλφους που πασχίζουν πραγματικά καθημερινά για το μεροκάματο, τρέχετε να τους ζητάτε και τη ψήφο τους. Ναι, κύριοι ο φαρμακοποιός σήμερα και ένα μεγάλο μέρος του κλάδου, πασχίζει για το μεροκάματο που κάποτε ακουγόταν ,ας μην κρυβόμαστε ουτοπικό. Εσείς πως απαντάτε σε όλα αυτά? Αφού μας γράψατε κανονικά στα κατάστιχα σας και δεν μας ενημερώσατε ποτέ για το τι συνέβη ρεαλιστικά, έρχεστε τώρα να κάνετε πλάτες στη παρούσα συγκυβέρνηση και να κατέλθετε στο πολιτικό στίβο ως άρματα αυτής. Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριταί!!!!

Πηγαίνετε στο καλό και δεν θέλουμε άλλο την ΠΟΛΥΤΙΜΗ βοήθεια σας. Ασχοληθείτε με τα δικά σας φαρμακεία και αφήστε τους γραφικούς και κινδυνολόγους, που αν είναι έτσι, να τους αποκαλέσουν κατά αυτό το τρόπο κρίνοντας τους για τις κινήσεις τους στο άμεσο μέλλον οι συνάδελφοι, οι οποίοι επί του παρόντος στο σύνολο τους έχουν καταδικάσει ήδη εσάς βαθιά μέσα τους. Ξέρετε στη ζωή υπάρχουν οι έννοιες της αξιοπρέπειας, της αλήθειας, της αλληλεγγύης. Καλό θα είναι αφού απέλθετε, να ανοίξετε κάποιο βιβλίο και να αδράξετε τις έννοιες αυτές. Το ξέρω θα σας ακουστεί εξαιρετικά δύσκολο αλλά τι να κάνουμε..

Αγαλλιάστε πρώτα τη ψυχή σας και ζητήστε άφεση για τα τόσα λάθη όλη αυτή τη διετία και βάλε, όπου μας λέγατε ότι δε τρέχει τίποτα σπουδαίο και ήρθατε στο τέλος να βάλετε τις πανοπλίες του πολέμου και να ρίξετε μπουρλότο στον υποτιθέμενο αγώνα αντίστασης ενάντια στο πολυνομοσχέδιο. Θέλατε στο τέλος να γίνετε Μιαούληδες και Κανάρηδες..???? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ….

Υ.Γ. Κανένας αποχαιρετισμός στο κόσμο δεν είναι τόσο βαρύς, όσο ο αποχαιρετισμός της δύναμης της εξουσίας. ΤΑΥΛΕΡΑΝΔΟΣ (1754-1838, Γάλλος Διπλωμάτης).Χρήστος Λαγός

Τομεάρχης Μεγάρων – Νέας Περάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: