Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας γνωρίσουμε, ότι στην παράγραφο 4 των προγραμματικών μας θέσεων αναφερθήκαμε στη συνεργασία του ΣΥ.ΦΑ. με τη φαρμακαποθήκη κ. Πάνου. Κατόπιν της συνάντησης μας τη Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 και της διαβεβαίωσης του κυρίου Πάνου ότι η συνεργασία του με το ΣΥ. ΦΑ. διεκόπη το έτος 2007 και εν συνεχεία δικής μας έρευνας, διαπιστώσαμε ότι από την ίδρυση της, η εταιρία Μ.PPHARMA S.A. ουδεμία συναλλαγή έχει πραγματοποιήσει με τον ΣΥΦΑ  που να αφόρα σε παράλληλες εξαγωγές. Κατόπιν τούτων οφείλουμε να διασαφηνίσουμε τα γεγονότα και να ζητήσουμε συγγνώμη για την εμπλοκή του.
Σας επισημαίνουμε πως στη συγκεκριμένη αναφορά των προγραμματικών μας θέσεων, αποκλειστική μας πρόθεση ήταν η διαφάνεια και ο τρόπος ανάθεσης των εξαγωγών του ΣΥ. ΦΑ. γεγονός που αποτελεί πολιτική μας δέσμευση.
Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους μετόχους μας τίμησαν με τη ψήφο τους και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους επ' ωφελεία του ΣΥΦΑ και των φαρμακείων μας.

Σας ευχαριστούμε,ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ & ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΦΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: