Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

Δε θα απεργήσουν τελικά οι φαρμακοποιοί

Δε θα απεργήσουν τελικά οι φαρμακοποιοίΔιορία μέχρι την έναρξη εφαρμογής της υπουργικής απόφασης σχετικά με την μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών, για να ικανοποιηθούν τα θεσμικά και οικονομικά αιτήματα του κλάδου, έδωσαν οι πρόεδροι των φαρμακευτικών συλλόγων της χώρας που συνεδρίασαν το Σάββατο 5 Ιουλίου.
Σε διαφορετική περίπτωση, όπως επισημαίνουν, θα προχωρήσουν σε αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις.
"Οι φαρμακοποιοί", όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), "παραμένουν σε εγρήγορση και δηλώνουν ότι δεν θα αποδεχθούν άλλα μέτρα σε βάρος των φαρμακείων, που ωφελούν αποκλειστικά τους φαρμακοβιομήχανους και όχι τον ΕΟΠΥΥ και τους ασφαλισμένους".
Στο μεταξύ την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ).
Υπενθυμίζεται ότι στη σύσκεψη των προέδρων των Συλλόγων όλης της χώρας, ο πρόεδρος του ΠΦΣ, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, πρότεινε να κλείσουν τα φαρμακεία την ερχόμενη Πέμπτη 10 Ιουλίου, ωστόσο, όπως εξελισσόνται τα πράγματα, φαίνεται ότι οι φαρμακοποιοί δίνουν χρόνο αντίδρασης στην κυβέρνηση.
http://www.news.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα απεργησουν? Απαραδεκτο! Μα καλά, κανείς δε σκέφτετε τους απεργοσπάστες και τους διευρυμένους? Πάει, χάλασε ο κόσμος, το ΔΣ δε στήριξε κούλη αυτή τη φορά. Ή φταίει η ζέστη ή κάτι πάει να αλλάξει επιτέλους στον ΠΦΣ...

Ανώνυμος είπε...

ολόκληρη η συζήτηση μεταξύ των Προέδρων είναι μαγνητοφωνημένη
Aς την αναρτησουν λοιπον στο πλεον επισημo site του ΠΦΣ το PHARMATEAM μιας και το αλλο που θελει να λεγεται το blog του ΠΦΣ ειναι ποοολλυυυυυ πισω σε αναρτησεις.