Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η ίδια η ΑΕΣΠ περιφρονεί την λαϊκή ετυμηγορία και προτείνει πρόεδρο τον Θεοδοσιάδη που βγήκε 2ος σε σταυρούς!!!!

Σε ανακοίνωσή της η ΑΕΣΠ εκτός του γεγονότος ότι προσπαθεί να αλλοιώσει το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο ότι έχει κατέλθει από πανικό.


Το φοβερό όμως είναι ότι κατηγορεί τις υπόλοιπες παρατάξεις ότι περιφρονούν τη λαϊκή ετυμηγορία όταν η ίδια η παράταξη προτείνει για πρόεδρο αντί τον κ. Βαλτά που ήρθε πρώτος με διαφορά σε σταυρούς από την παράταξη τον 2ο και κατά ιδρωμένο με τους σταυρούς και μόνο της Θεσσαλονίκης κ. Θεοδοσιάδη !!!!

Εκ της ΚΙΝΕΦ - Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ...ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, Ο ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ...ΠΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ (ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΔΡΑ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΤΑΝΚΑ ΠΟΥ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ...ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ...ΞΕΡΕΤΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΧΟΝ ΑΝΑΦΩΝΕΙ: "ΜΕ ΛΕΝΕ Χ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ)"...ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΛΟΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...