Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον RockCafe στο www.Mypharm.gr

  Με όλα αυτά που περνάει ο κλάδος τα τελευταία χρόνια δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς συναδέλφους να βγάλουν στην επιφάνεια τα ξεχασμένα ταλέντα τους τα οποία ήταν πνιγμένα μέσα στην ευμάρεια και στην ραστώνη των καλών εποχών.
Έτσι είδαμε πολλές φορές να ξεπηδά ο δάσκαλος μέσα από τον Σοφιανόπουλο ο συστηματικός τεχνοκράτης μέσα από τον Δαγρέ και το πεισματάρικο παιδί μέσα από τον Λουράντο.
Φυσικά είδαμε μέσα στον Καραγεωργίου τον αλαζόνα Ευρωπαίο που την μία μέρα ήταν λάβρος εναντίον της ΝΔ πίνοντας τον καφέ του στον Σύνταγμα και την άλλη να παίρνει το χρίσμα του υποψήφιου Βουλευτή δια χειρός Σαμαρά
Στον Αμπα είδαμε τον αδίστακτο αριβίστα που η θητεία τους στο ΙΚΑ του άνοιξε την όρεξη για μεγαλύτερα μεγαλεία.
Όπως ήταν επόμενο όλος ο κλάδος πλήρωσε με το παραπάνω αυτήν του φιλοδοξία
Στον Κούλη δόθηκε η ευκαιρία να βγάλει προς τα έξω ότι ήξερε η όλη η Θεσσαλονίκη και δεν μπορούσαμε να υποπτευθούμε εμείς οι άλλοι οι ανίδεοι.
Έτσι κατάφερε να βγάλει προς τα έξω έναν τύπο καιροσκόπο πολιτικάντη που έφτασε σε σημείου να ζητάει την θέση του Αττικής για το ωράριο την στιγμή που ο ίδιος είχε ήδη εφαρμόσει τα πανοραμικά ωράρια στην Θεσσαλονίκη.
Είχε φτάσει μάλιστα και στο σημείο να επιπλήττει τους ανά την Ελλάδα απεργοσπάστες την στιγμή που αυτός οργάνωνε στην Θεσσαλονίκη απεργία την Παρασκευή με αντιπαροχή το Σάββατο.
Μέσα σε όλους λοιπόν αυτούς είχαμε και ευτυχείς συγκυρίες όπως ήταν η ανάδειξη του συγγραφικού ταλέντου του κου  Ζήκα….
Ήδη το πόνημα του «Ταγοί και ουραγοί» χρόνια πριν δεν λέει να ξεπεραστεί με τίποτα και κοσμεί επάξια την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΦΣ.
Όλα αυτά μέχρι χθες γιατί ήδη η κρίση σε συνδυασμό με το πανικό των εκλογών του Σαββάτου ανέδειξε και άλλο ένα συγγραφικό ταλέντο  τον συνάδελφο κο Τσαπέκο
Έχουμε τις τελευταίες μέρες μια επιστολή του Ζήκα και μία του Τσαπέκου πάνω στο ίδιο θέμα και με το ίδιο μοτίβο.
Μακράν διαφορετικές από αυτές τις νερόβραστες του Κούλη.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αν και καινούργιος ο κος Τσαπέκος τα κατάφερε πολύ καλά από την πρώτη προσπάθεια
Πάνω σε αυτήν την λογική θα πρότεινα να κάνουμε έναν διαγωνισμό εκ του προχείρου για το ποια επιστολή είναι καλλίτερη τόσον από συνδικαλιστικής πλευράς όσον και από λογοτεχνικής
Συνάδελφοι το Σάββατο έχουμε εκλογές.
Και οι εκλογές έρχονται και παρέρχονται όμως αυτά τα κείμενα θα μείνουν για τις επόμενες γενιές που θα κληθούν να εξηγήσουν την καταστροφή που θα βρουν μπροστά τους
Είναι άκρως διαφωτιστικά κείμενα που δηλώνουν με τον καλλίτερο τρόπο την ανικανότητα μας να διαχειριστούμε τα του οίκου μας και την εμμονή μας να θυσιάσουμε τα πάντα στο όραμα μιας άδειας καρέκλας .
Εκείνοι λοιπόν αύριο είναι σίγουρο ότι θα απαντήσουν σε όλα μα όλα τα ερωτήματα του Κου Τσαπεκου και θα καταλάβουν τι εννοεί ο ο Κος Ζήκας με το βαθυστόχαστο ερώτημα του στυλ ποιοι μιλάνε και ποιοι θέλουν να μας Διοικήσουν……
Μέχρι τότε καλό είναι να δηλώσουμε διαδικτυακά ποια επιστολή είναι  η καλλίτερη για να διεκδικήσουμε αύριο να μπει δίπλα στους «Ταγούς και ουραγούς» σαν  παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές….….
RockCafe
ΥΓ   Αν ο διαγωνισμός έχει ικανοποιητική συμμετοχή  θα δοθουν και ειδικά βραβεία .......    
        Απο την Δευτέρα βεβαίως βεβαίως

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα, ρόμπα ο κούλης.
μέχρι και ο rockcafe έμαθε για τα πανοραμικά ωράρια για να εξυπηρετηθούν οι δικοί του άνθρωποι.
χαχαχα....