Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Συνέντευξη τύπου του νέου προέδρου του ΠΦΣ την Πέμπτη εφ'όλης της ύλης σε ζωντανή σύνδεση: «Θα πούμε την αλήθεια»

  Σε ζωντανή σύνδεση από την ιστοσελίδα του ΠΦΣ και από τα φαρμακευτικά μπλογκς, ο νέος πρόεδρος του ΠΦΣ Κώστας Λουράντος, θα δώσει συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί σε όλα τα φλέγοντα θέματα του κλάδου σε μια προσπάθεια πλήρους ενημέρωσης των συναδέλφων αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωσή του:


Στις 23/10/2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 το πρωί θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τα γραφεία του Π.Φ.Σ . με θέμα ... «Η σημερινή κατάσταση στην φαρμακευτική περίθαλψη. Ασφαλισμένοι και φαρμακοποιοί στο επίκεντρο μιας υγειονομικής κρίσης».

Η συνέντευξη τύπου θα γίνει με την μορφή POWER POINT και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το site του Π.Φ.Σ.www.pfs.gr , αλλά και από τα φαρμακευτικά blogs.

Και έχω να πω πολλά .... και για ΟΛΟΥΣ!!!

Για να μάθει ο Ελληνικός λαός την αλήθεια....

Κωνσταντίνος Λουράντος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ( ΖΗΤΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΜΗΤΡΩΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ) .ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΕΠΙΣΗΣ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΕΥΡΩ ΧΟΝΡΔΙΚΗ ΤΙΜΗ . ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ . ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΙΓΡΙΠΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ