Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Τ.Σ.Α.Υ για τις αποκαλύψεις της «Αγοράς»

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Τ.Σ.Α.Υ για τις αποκαλύψεις της «Αγοράς»Πρόεδρος των εργαζομένων στο ταμείο σύνταξής και ασφάλισης των υγειονομικών, Γιώργος Κωνσταντινέας, μίλησε στον Real Fm 97, 8 και την εκπομπή του Γιώργου Ψάλτη, για την αποκάλυψη της εφημερίδας «Αγορά», για την κατάσταση που επικρατεί στο Τ.Σ.Α.Υ.
«Το ταμείο έχει μηχανογράφηση, η οποία έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια, σχεδιάστηκε από τις προηγούμενες διοικήσεις. Είναι ένα δαιδαλώδες σύστημα με τα καλά του και τα κακά του. Ότι δεν υπάρχει μηχανογράφηση, είναι ψέμα», σχολίασε αρχικά ο κ. Κωνσταντινέας και συνέχισε:
«Λόγο έλλειψης κατάλληλου προσωπικού, δημιουργούνται προβλήματα. Είναι σαν να έχει αγοράσει το ταμείο μια BMW, και πρέπει να την υποστηρίξουμε γιατί την έχουμε και την έχουμε πληρώσει».
«Το ταμείο έχει ξεκάθαρη εικόνα για το πόσοι είναι οι ασφαλισμένοι του. Έχει ορισμένες δυσκολίες για να μπορέσει να έχει ακριβή εικόνα καθώς οι υγειονομικοί, με το ελεύθερο επάγγελμα που κάνουμε είναι και δύσκολο να τους προσεγγίσουμε. Να μην πούμε στο 100% αλλά στο 90% σίγουρα», πρόσθεσε.
http://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: