Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

ΚΙΝΕΦ: Μήπως να περιμένουμε και διαγραφή από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ?


Ο κύριος Ευγενίδης γραμματέας του ΦΣΘ και διαχειριστής της ομάδας του ΦΣΘ στο Facebook διέγραψε από το group το μέλος της ΚΙΝΕΦ και μέλος του ΔΣ του ΦΣΘ Χρήστο Ξανθόπουλο με πρόσχημα ότι προσεβλήθη σε διάλογο που θέμα είχε τις προβοκατόρικες ανακοινώσεις του Pharmateam περί δήθεν συμφωνίας Λουράντου με οπτικούς. 

Είναι φανερό ότι με τη πράξη του αυτή και για άλλη μια φορά ο κ. Ευγενίδης επιβεβαίωσε πόσο συνδικαλιστικά ανώριμος είναι και πόσο ανίκανος να διαχειριστεί το συνδικαλιστικό λόγο και διάλογο προσφεύγοντας στην εύκολη λύση της διαγραφής. 
Ούτε σε συμβούλια δεκαπενταμελούς δε διαγράφουν από τα κοινωνικά δίκτυα τους αντιπάλους τους κ. Ευγενίδη !!!Είναι ιδιαίτερα λυπηρό που η τύχη του συλλόγου μας βρίσκεται ακόμα στα χέρια σας.  

Εκ της ΚΙΝΕΦ 
Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη 

Υ.Γ. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τα υγρά φακών επαφής είναι φαρμακοτεχνολογικά προϊόντα και η πώληση τους επιτρέπεται κανονικά από το φαρμακείο με βάση το νόμο 1965/91 που είναι σε ισχύ. Επίσης, ο νόμος που επικαλούνται οι οπτικοί ψηφίστηκε όταν στο τιμόνι του ΠΦΣ δεν βρίσκονταν ο κ. Λουράντος αλλά η προηγούμενη διοίκηση της οποίας θιασώτης ήταν ο κ. Ευγενίδης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: