Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Νέα ήθη στη Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

   Η αλλαγή ήθους, ύφους, στάσης και τακτικής του νέου ΔΣ του ΠΦΣ έγινε αμέσως αντιληπτή στη Γενική Συνέλευση από τα πρώτα κιόλας λόγια του νέου προέδρου κ. Κ. Λουράντου. Ο κ. Λουράντος παρουσίασε ένα εφικτό πρόγραμμα με όραμα και καθαρούς στόχους . Παρουσιάστηκε πραγματικά ενωτικός κλείνοντας τα αυτιά του σε όλους αυτούς που από τη πρώτη μέρα της εκλογής του προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα αντιπαράθεσης δια ασήμαντους λόγους και εκ του ουκ άνευ. 
Ο ΠΦΣ άλλαξε σελίδα. Όλοι εμείς που στηρίξαμε αυτή τη νέα προσπάθεια αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την επιλογή μας να ενταχθούμε στο κίνημα της Πανελλήνιας Φαρμακευτικής Συμμαχίας. Στεκόμαστε δίπλα στη νέα διοίκηση του ΠΦΣ που αμέσως αγκάλιασε τόσο του νέους συναδέλφους που γεμάτοι πάθος, νέες ιδέες είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε αυτό το νέο εγχείρημα αλλά και όλους όσους προσέφεραν κατά το παρελθόν και είναι πρόθυμοι να συμβάλουν με την εμπειρία τους. Και το σημαντικότερο αγκάλιασε ανθρώπους προερχόμενους από όλες τις ιδεολογικές κατευθύνσεις. 
Η εσωστρέφεια, η μυστικοπάθεια, η παράδοση άνευ όρων κεκτημένων του κλάδου και ο κυβερνητικός συνδικαλισμός έλαβαν τέλος. 

Για την ΚΙΝΕΦ-Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη 

Χρήστος Ξανθόπουλος 
Μέλος ΔΣ ΦΣΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια: