Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση ΚΙΝΕΦ για τα αποτελέσματα των εκλογών

  Η ΚΙΝΕΦ - Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη χαιρετίζει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών και περιμένει από τη νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί να καταργήσει σε πρώτη φάση τα απαράδεκτα μέτρα θεσμικού και μη δημοσιονομικού χαρακτήρα εις βάρος των φαρμακείων, όπως είναι το ωράριο, τα χωροταξικά, η ανάκληση και κατάργηση των πολλαπλών αδειών κ.α. 
Η ΚΙΝΕΦ κρατάει στάση αναμονής και περιμένει από τον ΠΦΣ να λάβει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν σε αυτή τη κατεύθυνση.  
Κάποιοι πίστευαν ότι τα 11500 χιλιάδες φαρμακεία δε μπορούν να γίνουν 11500 εκλογικά κέντρα. Το αποτέλεσμα των εκλογών τους έδωσε την απάντηση. 
Είναι ιδιαίτερα λυπηρό που η παράταξη Θεοδοσιάδη δια μέσου του κ.Αργυρόπουλου και του Pharmateam προσπάθησε να καλλιεργήσει κλίμα τρομοκρατίας λίγο πριν τις εκλογές διασπείροντας και αναπαράγοντας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα ψευδείς ειδήσεις περί δήθεν μη πληρωμής των φαρμακοποιών από τον ΕΟΠΥΥ σε περίπτωση εκλογής ΣΥΡΙΖΑ. 
Το γνωστό κόλπο περί μη πληρωμής σε περίπτωση αντίδρασης ή παρέκκλισης του κλάδου δεν πιάνει πια.  Πήραν την απάντησή τους.
Οι φαρμακοποιοί τους έδιωξαν από τον ΠΦΣ, ο λαός από τη κυβέρνηση και οι φαρμακοποιοί πάλι θα τους διώξουν και από τη Θεσσαλονίκη. 
Για εμάς και θα πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι ότι προέχει το συμφέρον του κλάδου και όχι το κομματικό συμφέρον. 
Με αυτό πορευόμαστε και με αυτό καθορίζουμε τη στάση μας. 

Εκ της ΚΙΝΕΦ - Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: