Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

Συνεχίζεται η επίθεση από το Ποτάμι για το ωράριο των φαρμακείων.

  Η απάντησή μου σε έναν ακόμα γυρολόγο πολιτικό (βουλευτή του ΠΟΤΑΜΙΟΥ) ο οποίος χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM", βρίζοντάς με χυδαιότατα και χωρίς καμία προστασία μου (ως απόντος) από τον συντονιστή της συζήτησης κο Παπαδόπουλο, επιτέθηκε ουσιαστικά σε όλον τον κλάδο.
Σας παραθέτω το υβρεολόγιό του και την απάντησή μου αμέσως από κάτω.
Νέα ακόμα πιο προκλητική επίθεση ενός εκ των τριών βουλευτών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ - που υπέγραψαν την ερώτηση υπέρ των διευρυμένων - αυτή τη φορά προσωπικά κατά του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Κώστα Λουράντου.
Ο κ. Δανέλλης, μιλώντας το μεσημέρι στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, χαρακτήρισε τον κ. Λουράντο αήθη και τραμπούκο (!), είπε ότι το συνηθίζει αυτό το στυλ, γι'αυτό και παραμένει τόσα χρόνια πρόεδρος των φαρμακοποιών, όπως ισχυρίστηκε.
«Αηθέστατη επίθεση, νομίζω τον χαρακτηρίζει τον κ. Λουράντο, είναι γνωστός για αυτό το στυλ, του τραμπούκου και του αήθη, δυστυχώς πουλάει, γι'αυτό και είναι τόσα χρόνια πρόεδρος των φαρμακοποιών».
Ο κ. Δανέλλης συνέχισε λέγοντας πως «το άνοιγμα του ωραρίου των φαρμακείων είναι μέσα σε ένα σύνολο κινήσεων εκσυγχρονισμού και ανοίγματος διαφόρων επαγγελμάτων στην αγορά. Αυτό εξυπηρετεί όχι μόνο τους επαγγελματίες, αλλά και την κοινωνία. Οπουδήποτε αλλού είναι αυτονόητο και αποδίδει», είπε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε πως «δυστυχώς μόνο στην Ελλάδα έχουμε αγκυλώσεις και αντιδράσεις. Αν και είμαστε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου όλα λειτουργούν προβληματικά».
ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ....

ΠΡΟΣ
Ραδιοφωνικό Σταθμό
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM
Δημοσιογράφο κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο
Κοινοποίηση:
Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας
«Το Ποτάμι»
κ. Σταύρο Θεοδωράκη
κ. Σπύρο Δανέλλη
Με αφορμή την υβριστική δήλωση του βουλευτή του Ποταμιού κ. Δανέλλη, ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:
Τραμπούκος δεν είναι αυτός που υπερασπίζεται το δίκαιο, την ισονομία και την επιβίωσή του κλάδου του σε ένα δημοκρατικό και ισότιμο περιβάλλον, αλλά αυτός που υπηρετεί ένα διεφθαρμένο σύστημα το οποίο καταδίκασε ο Ελληνικός λαός.
Είναι απορίας άξιον γιατί ο βουλευτής ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ, υπερασπίζεται ένα σύστημα που προσεταιρίζεται ξένα προς την Ελληνική πραγματικότητα συμφέροντα, προσπαθεί να αναδειχθεί κραυγάζοντας ανοησίες και επιτίθεται εκ του ασφαλούς (μιας και είναι βουλευτής) για να κερδίσει μια στιγμή δημοσιότητας ...
Δε θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί του γιατί δεν αξίζει τον κόπο.
Απλά του επισημαίνουμε για άλλη μια φορά να δει τα κατασχετήρια που έχουμε στα χέρια μας και δείχνουν ακριβώς το αντίθετο για την κατάσταση που βιώνουν χιλιάδες φαρμακεία και τον καλούμε να μην μας μπερδεύει με τους μεγαλοφαρμακοποιούς που ακολουθούν το διευρυμένο ωράριο και με τους οποίους προφανώς ο κ. Δανέλλης συνομιλεί!
Του απευθύνουμε τέλος και ένα βασικό ερώτημα:
Γιατί τα φαρμακεία με διευρυμένο ωράριο δεν έχουν επιλέξει το μη εμπορικό ωράριο νυκτός ;

Ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: