Τρίτη, 19 Μαΐου 2015

Ανδρέας Σοφιανόπουλος: «Τα αποκαλυπτήρια»

Πάτρα 19.05.15
ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ

Στις 15 Μαΐου σε γνωστό φαρμακευτικό ιστότοπο αναρτήθηκε κείμενο διαμαρτυρίας εκ μέρους της ΑΕΣΠ το οποίο υπογράφει ο κ. Θεοδοσιάδης. Είναι η πολλοστή φορά που το προεδρείο του ΠΦΣ καταγγέλλεται, είτε από την ανώνυμη συντακτική ομάδα του ιστότοπου, είτε από τον ίδιο τον κ. Θεοδοσιάδη, μέσω ’’στοιχείων’’ τα οποία αποτελούν πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Ταυτόχρονα και από άλλες παρατάξεις έχουν εκδοθεί ανακοινώσεις οι οποίες επίσης προσπαθούν να δώσουν, είτε άλλοθι για αλλαγή απόψεων, είτε λειτουργούν καταγγελτικά, πάντα όμως σε πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας όπως αυτή διαμορφώνεται στις συνεδριάσεις του ΔΣ.

Η τελευταία αυτή ανακοίνωση του κ. Θεοδοσιάδη, που προφανώς εκφράζει και το σύνολο της ΑΕΣΠ, είναι άκρως εξοργιστική διότι δεν διαστρεβλώνει απλώς την πραγματικότητα, αλλά δείχνει άνθρωπο ο οποίος ήταν ωσεί παρών την ώρα της συζήτησης των θεμάτων στο ΔΣ και διαμαρτύρεται για πράγματα που βρίσκονται μόνο στη δική του εικονική πραγματικότητα. Έρχεται δε ως συνέχεια προηγούμενης έγγραφης διαμαρτυρίας του, πάλι στον ίδιο ιστότοπο, περί καθυστέρησης πληρωμής 30 δήθεν εκατ. ληξιπροθέσμων, αιτίαση που λίγες ημέρες αργότερα διαψεύστηκε και σωστά, από επίσημο έγγραφο άλλου μέλους της παράταξης του, στο σωστό αριθμό των 15 εκατ. €, ενώ ο ίδιος ο κ. Θεοδοσιάδης στην προαναφερόμενη συνεδρίαση του ΔΣ και σε ‘’ενοχλητική’’ ερώτηση άλλου μέλους του ΔΣ, «ποιο είναι τελικά το αληθές ποσό;», προσπάθησε να ξεγλιστρήσει πάλι ψευδόμενος λέγοντας ότι η ανακοίνωση του ανέφερε 20 έως 30 εκατ.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσα στις προγραμματικές προτάσεις του προεδρείου για την διαφάνεια και τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του ΠΦΣ ήταν και η on line μετάδοση όλων των συνεδριάσεων του ΔΣ. Την πρόταση αυτή στήριξαν με την ψήφο τους τα 3 μέλη της Συμμαχίας, ο γ.γ. του ΠΦΣ και εγώ από τους Εναπομείναντες. Όλοι οι άλλοι καταψήφισαν για διάφορους προσχηματικούς λόγους. Με δεδομένες τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο κλάδος και την παραπληροφόρηση η οποία καλπάζει, προσπαθώντας τις περισσότερες φορές να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να αγιοποιήσει βαριές αμαρτίες του παρελθόντος με συμψηφισμούς του παρόντος, καλούμε τον πρόεδρο του ΔΣ να προχωρήσει άμεσα, από την επόμενη κιόλας συνεδρίαση, στη διαδικτυακήlive μετάδοση όλων των συνεδριάσεων του ΔΣ του ΠΦΣ, ώστε ο κάθε κατεργάρης από εμάς, να κάθεται στον πάγκο που του αντιστοιχεί.

για τους Εναπομείναντες

Ανδρέας Σοφιανόπουλος,


Αντιπρόεδρος ΠΦΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: