Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

Ξεκινάει το νέο πανελλαδικό δίκτυο Pharmachain

  Το Πανελλαδικό Δίκτυο Φαρμακείων Pharmachain ξεκινάει τη πλήρη λειτουργία του σε λίγες μέρες. Από τη Δευτέρα 11/5/2015 γίνεται σταδιακά η σήμανση φαρμακείων ανά την επικράτεια και η ένταξή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Pharmabonus.
Το Pharmachain είναι ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο πανελλαδικό δίκτυο φαρμακείων που στόχο έχει να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες που προσέρχονται στα φαρμακεία του δικτύου και καλύτερες τιμές σε καλλυντικά, παραφαρμακευτικά και προϊόντα υγείας. Σταθερή αξία των φαρμακοποιών του δικτύου είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη μέσα στα πλαίσια των γνώσεων τους και της εξειδίκευσής τους. Ήδη το δίκτυο φαρμακείων Pharmachain έχει 1300 εγγεγραμμένα μέλη στη δικτυακή του πλατφόρμα απ' όλη την Ελλάδα που συνεργάζονται εδώ και δύο χρόνια άτυπα σε επίπεδο προμηθευτικών αγορών. 
Σήμερα, η συνεργασία αυτή περνάει στο επίπεδο των υπηρεσιών, που σταδιακά θα διευρύνονται, προς όφελος των ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά τα φαρμακεία του δικτύου δημιουργώντας το πρώτο βήμα που είναι η κάρτα προνομίων Pharmachain Bonus Card. Περισσότερες πληροφορίες στο site www.pharmachain.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: