Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Σκληρή ανακοίνωση ΚΙΝΕΦ για την μη συμμετοχή του ΦΣΘ στην γενική απεργία


  Με πλειοψηφία του ΔΣ του ΦΣΘ αποφασίστηκε η μη συμμετοχή του στην γενική πανελλαδική απεργία όταν ακόμα και όλα τα εμπορικά καταστήματα θα είναι κλειστά. Όταν όλη η χώρα θα έχει παραλύσει οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται στις θέσεις τους. Φαίνεται ότι κάποιους δεν τους αγγίζουν η αύξηση της προκαταβολής φόρου στο 100% και η γενικότερη φοροεπιδρομή.
  Η διοικούσα παράταξη δεν μπορεί να αντισταθεί όπως φαίνεται σε φιλοκυβερνητική στάση. Τους καλούμε να μας απαντήσουν ποιοι βάζουν τώρα πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ.
  Τα μέλη της ΚΙΝΕΦ στο ΔΣ του ΦΣΘ Ξανθόπουλος Χρήστος και Σαρδέλης Χάρης υπερασπίστηκαν την πάγια θέση των Γενικών Συνελεύσεων των μελών του ΦΣΘ που λέει ότι ακολουθούμε τις αποφάσεις του ΠΦΣ. Όπως φαίνεται αυτό έπαψε να ισχύει για τα μέλη της παράταξης Θεοδοσιάδη από τη στιγμή που άλλαξε η διοίκηση του ΠΦΣ. Λυπούμαστε που ενότητα του κλάδου υπηρετείται πλέον κατ' αποκοπή.  
Στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε επίσης από την πλειοψηφούσα παράταξη μηνιαία αποζημίωση του προέδρου με 1300 ευρώ το μήνα !!! Άραγε αυτή η πλειοψηφία τι μπορεί ακόμη να αποφασίσει ? Στο θέμα θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες μετά το επόμενο ΔΣ κατά το οποίο θα ξαναθέσουμε το θέμα.

Εκ της ΚΙΝΕΦ Συμμαχία για τη Θεσσαλονίκη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ . ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ . ΕΑΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ.
"Σκλαβος ξανασκυψε ο ρωμιος και δασκαλοκρατειται .Ραγιαδες εχεις , μανα γη ,σκυφτους για το χαρατσι των Ευρωπαιων περιγελα και των αρχαιων παλιατσοι ... Κωστης Παλαμας"

Ανώνυμος είπε...

1300 του φτάνουν; αν είναι να δώσουμε κάτι παραπάνω...πληρώνουμε ακόμα τους υπαλλήλους στο φαρμακείο του;